shop.musicserver.cz
Nové desky pro 12. týden

Nové desky pro 12. týden

Vydáno: 22.03.2015 15:03 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Vedle dvou živáků Miley Cyrus a Kylie Minogue se příští týden připomene bluesman Seasick Steve nebo indie folková Laura Marling, do soundtracku se pustili Linkin Park, debutuje James Bay, zatímco Toto se představí po čtyřiadvacáté, domácí příznivce potěší David Koller a Van Morrison zavzpomíná na svoji kariéru společně s kolegy.

Pokud se v pondělí 23. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Kylie Minogue - Kiss Me Once (Live At The SSE Hydro) (DVD) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Kylie Minogue - Kiss Me Once (Live At The SSE Hydro)
Kylie Minogue pravidelně zásobuje své fanoušky záznamy koncertů ze svých turné a nebude chybět ani ten z toho posledního a stále probíhajícího k albu "Kiss Me Once". Záznam vznikl v listopadu loňského roku v takřka nové glasgowské aréně The SSE Hydro s kapacitou třináct tisíc diváků. Titul dostal název "Kiss Me Once (Live At The SSE Hydro)" a ve dvou podobách nabídne kompletní show čítající bezmála třicet zpěvaččiných hitů. Základem je pochopitelně záznam koncertu v režii Williama Bakera, který můžete mít buď na DVD nebo na Blu-Ray. K nim pak dostanete navíc i audio podobu na dvou CD. Samostatně pak bude audio sehnatelné v digitální podobě. Jako vábničku na tento titul vám Kylie Minogue servíruje písničku "Timebomb".


Linkin Park - Mall (soundtrack) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba / nu-metal

Linkin Park - Mall (soundtrack)
V případě filmu "Mall" by měli zpozornět především fanoušci amerických Linkin Park. Tento snímek, zachycující, jak moc může ovlivnit lidský osud pomatení jednoho jedince, totiž natočil člen kapely Joseph Hahn podle románu Erica Bogosiana. Nikoho jistě nepřekvapí, že ostatní členové se posléze postarali o hudební podklad. Stejnojmenný soundtrack je tak de facto dalším albem kalifornského sextetu, který tentokrát k sobě přizval ještě bubeníka Alexe Pura z kapely Deadsy. Ten nezasedl pouze za bicí soupravu, ale je i spoluautorem většiny písniček. Pro soundtrack vybrali Bennington a spol. celkem třiadvacet skladeb, o jejichž produkci se postaral známý producent Rob Cavallo, s nímž už formace spolupracovala v minulosti. Poměrně dost toho Linkin Park odhalili na svém YouTube.com kanálu.


Seasick Steve - Sonic Soul Surfer (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: blues / blues rock / americana

Seasick Steve - Sonic Soul Surfer
Písničkář a bluesman Seasick Steve dokazuje, že v dnešním světě je možné takřka vše. V sedmdesáti letech s image venkovského farmáře patří k nejvýznamnějším představitelům současného blues a díky spojení s roots rockem a americanou dokáže oslovit diváky jak v Roskilde, tak i na Glastonbury nebo na Colours Of Ostrava. Jeho nové album dostalo název "Sonic Soul Surfer" a dvanáctku písní má na svědomí on sám společně s Danem Magnussonem, který hraje na bicí. Vedle něj si na desce zahostovali i Luther Dickinson z Mississippi All Stars, který hraje ve dvou písních na slide kytaru, houslistka Georgina Leach a kytarista Ben Miller. Nicméně sám Steve o desce říká: "Celé nahrávání bylo o mě s Danem, kdy jsme jen pili a hráli. O produkci jsme se vůbec nestarali. Ale já vím, co dělám, a já vím, co chci." Ačkoli by se mohlo zdát, že nepůjde příliš s dobou, připravil Seasick Steve k této novince sampler na YouTube.com. Pokud se vám zalíbí, můžete uvažovat i o vinylu.


Tip týdne

Van Morrison - Duets: Re-Working The Catalogue (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: americana / folk / jazz

Van Morrison - Duets: Re-Working The Catalogue
Hudební chameleón Van Morrison oslaví letos sedmdesátku, a tak není divu, že se pustil do určité rekapitulace své kariéry. Rozhodl se, že to ale udělá po svém, a tak sezval kolegy různých žánrů a s nimi natočil písně, které třeba i poněkud zapadly, a tímto ji chce dát novou šanci. Na tuto myšlenku ho přivedl londýnský Bluesfest, kde vystoupil společně s long with Bobbym Womackem, Mavis Staples a Natalie Cole. Okamžitě si s nimi a studiovými muzikanty domluvil termín v studiu, kde se postupně vystřídalo dalších třináct interpretů. V celkem šestnácti skladbách si tak s ním zazpívali například Michael Bublé, Mick Hucknall, Joss Stone, Steve Winwood, Mark Knopfler, Gregory Porter, Taj Mahal, George Benson a další. Více informací a několik ukázek najdete na stránkách časopisu Rolling Stone a pokud, byste chtěli ucelený přehled o písničkách a spolupracovnících, pak stačí navštívit eshop Amazon.com.


Miley Cyrus - Bangerz Tour (DVD) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Miley Cyrus - Bangerz Tour
Ač můžeme mít o Miley Cyrus mínění jakékoli, faktem je, že se z ní albem "Bangerz" a díky singlům z něj stala velkou hvězdou. To koneckonců dokazuje i úspěch světového turné k této desce, čítající osmdesát zastávek na čtyřech kontinentech, které vydělalo bezmála šedesát tři miliónů dolarů. U nás se americká zpěvačka nezastavila, a tak její čeští fanoušci musí vzít za vděk záznamem koncertu, který dostal název "Bangerz Tour". Vznikl při jejích zastávkách v Barceloně a Lisabonu v červnu loňského roku a již v červenci ho mohli vidět diváci televize NBC. Nyní se dostává devatenáct písniček i k nám a to jak na DVD, tak i na Blu-Ray. Co můžete od nich čekat, naznačí trailer na VEVU zpěvačky.


Action Bronson - Mr. Wonderful (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Action Bronson - Mr. Wonderful
Hiphopový umělec Action Bronson připravil pro své posluchače novou a v pořadí druhou studiovku "Mr. Wonderful". Předcházelo mu několik mixtapů a EP včetně série "Blue Chips" a "Saaab Stories". Na produkci desky se podílelo několik povolaných producentů, jako je The Alchemist nebo Mark Ronson. Jako hosté se na desce objevili Chauncy Sherod, Big Body Bes nebo Meyhem Lauren. Z rádií můžete znát trojici singlů "Easy Rider", "Actin Crazy" a "Terry". Kromě těch přináší CD dalších deset písní a jednu z výše jmenovaných "Actin Crazy" si můžete poslechnout na consequenceofsound.net.


Laura Marling - Short Movie (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní folk / folk rock

Laura Marling - Short Movie
Někdejší členka Noah And The Whale Laura Marling se už řadu let prezentuje především sólovou tvorbou. Koneckonců album "Short Movie", které nyní vydává po dvou letech od "Once I Was An Eagle", je již pátým albem v pořadí. Třináct písniček, které na něj zařadila, vznikalo po celou dobu od vydání již zmíněného předchůdce a britská písničkářka v nich reflektuje zkušenosti s bydlením v Los Angeles. Ačkoli většinu songů napsala ve Spojených státech, natáčení probíhalo v londýnských Urchin Studios. Partnery jí tam byli zvukoví inženýři Dan Cox a Matt Ingram. Písničkami ze "Short Movie" zásobuje Laura Marling už několik měsíců své VEVO.


Björk - Vulnicura (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: world music

Björk - Vulnicura (fyzická verze)
Jestli islandská zpěvačka Björk něco dokáže, tak je to šokovat. A u její novinkové desky "Vulnicura" to platí dvojnásob. I když deska v lednu nedopatřením unikla mezi posluchače, rozhodla se zpěvačka okořenit fyzické vydání alespoň odlišným obalem - tedy jiným, než známe od ledna. Autorem znepokojivého obrazu je samotná Björk a Andrew Thomas Huang. S deváté studiovce uznávané umělkyně se sluší ještě dodat, že s produkcí písní vypomohli také Arca a The Haxan Cloak. Zpěvačka totiž nejednou prohlásila, že novinka vyjadřuje její pocity z rozchodu s umělcem Matthewem Barneym. Ukázku najdete na YouTube.com.


James Bay - Chaos And The Calm (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop / folk

James Bay - Chaos And The Calm
O britském písničkáři Jamesi Bayeovi jsme už letos slyšeli u příležitosti předávání cen Brit Awards, kde získal prestižní cenu Critics Choice’ Award udělovanou novým talentům. Na hudební scéně je poměrně krátce, nicméně za dva roky stihl vydat již čtyři EP a teď se konečně dočkáme i jeho dlouhohrajícího debutu. Ačkoli jeho hudebními vzory jsou Bruce Springsteen, James Blake a Miles Davis, on sám svoji hudbu směřuje spíše na rozhraní indie popu, soulu a indie rocku. Svůj debut nahrával v americkém Nashvillu, konkrétně v Blackbird Studios, kde mu s produkcí pomáhal trojnásobný držitel Grammy Jacquire King, známý spoluprácemi s Tomem Waitsem, Kings Of Leon nebo Norah Jones. Pro finální verzi alba vybrali celkem dvanáct písniček, z nichž část má již svoji videopodobu na zpěvákově YouTube.com kanálu. Album bude k dostání i na vinylu.


David Koller - ČeskosLOVEnsko (Brainzone)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

David Koller - ČeskosLOVEnsko
O náhodě, která dokáže významně změnit či otočit váš život nebo práci, by mohl vykládat David Koller. Jeho novinka "ČeskosLOVEnsko" by jistě neměla tu podobu (nebo by možná vůbec neexistovala ani pod tímto názvem), kdyby si hudebník a zpěvák nezakoupil loni v Košicích od postarší Romky pouliční časopis, ve kterém se skvěl rozhovor se slovenskou básnířkou Mirkou Ábelovou. Mladá autorka se díky tomu stala součástí týmu, který dal novinkové desce uznávaného umělce podobu. "Vždycky říkám, že se necítím být Čechem, ale Čechoslovákem. Navíc většinu textů mi napsala nebo s nimi pomáhala slovenská autorka, jejíž entuziasmus a pracovitost mě hodně ovlivnily. A album vznikalo v Mikulově, na pomezí obou našich států. Proto ten název," popisuje David Koller. Pod texty jsou podepsaní například i básník Luděk Marks či frontman Jasné Páky Michal Ambrož, ale většinu měli na starost právě Koller s Ábelovou. Jako producenti jsou pod albem podepsaní dva Britové, kteří se v mikulovském studiu postupně střídali: Držitel Grammy Kipper Eldridge, jež proslul zejména prací na stěžejních deskách Brand New Day a Sacred Love od Stinga a Steve Lyon, který má zkušenosti s Depeche Mode, The Cure či Paulem McCartneym. Ukázku v podobě skladby "Sladké sny" si poslechněte na Soundcloud.com.


Avi Avital - Vivaldi-Konc.Pro Housle Aj (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: klasická hudba

Avi Avital - Vivaldi
Izraelský virtuóz Avi Avital patří k méně obvyklým sólistům vážné hudby, než na jaké jsme zvyklí. Jeho nástrojem je totiž mandolína, na níž hraje ovšem způsobem, který mu vynesl nominaci na Grammy. Jeho nové album má pragmatický název "Vivaldi", který jednoznačně odhaluje autora všech sedmnácti kompozic na něm. V jeho podání za doprovodu Benátského barokního orchestru uslyšíte například "Koncert v A-moll", "Koncert v D-dur", "Koncert pro mandolinu C-dur" či sonátu "Léto" z Vivaldiho "Čtvero ročních období". Avi Avital novinku řádně představuje na svém webu


Smallpools - Lovetap! (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie pop

Smallpools - Lovetap!
Indie popová formace Smallpools ze země za velkou louží funguje na hudební scéně od roku 2013. Po úspěšném eponymním EP připravili pro své posluchače plnohodnotnou desku "Lovetap!", která čítá na čtrnáct písní. Prvním singlem se stal kousek "Karaoke", jehož produkci svěřili muzikanti do rukou Rickyho Reeda a Johna Ryana. Podle dosavadních ohlasů jde o jednu z nejlepších popových písní současnosti. Dokonce až tak, že "Budete chtít popadnout mikrofon a zazpívat si taky", jak uvádí jeden recenzent. Nejlépe ale uděláte, když si poslechnete na Soundcloud.com novinkové písně Smallpools sami a svůj názor na nadějnou kapelu nám napíšete do komentářů.


Awolnation - Run (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro rock

Awolnation - Run
Prakticky přesně po čtyřech letech od debutu "Megalithic Symphony" se vrací s druhým albem američtí electro rockeři Awolnation. Formace Aarona Bruna v onom mezidobí nicméně nezahálela - vydali dvě EP, jak se mohli přesvědčit loni návštěvníci jejich pražského koncertu, hojně koncertovala a také vyměnila bubeníka. Novinka "Run" nabídne celkem čtrnáct písniček a podle slov Aarona Bruna, který album produkoval, by měly být o trošku více syrovější, agresivnější a poněkud více zvláštní. Jestli je to pravda, můžete zkoumat poslechem několika ukázek na YouTube.com kanálu formace.


Toto - XIV (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hard rock

Toto - XIV
Američtí rockeři z formace Toto se nyní hlásí o slovo s novou studiovkou, honosící se titulem "XIV". Na jedenácti skladbovém LP spolupracovali kapela v čele se zpěvákem Josephem Williamsem, který se opět stal její součást v roce 2010. Pokud navštívíte některý z plánovaných koncertů formace, uslyšíte naživo také baskytaristu Davida Hungatea. Ten se stal právoplatnou součástí formace v roce 2014 - tedy po třicetileté pauze. Muzikanti k desce dodávají: "Chceme na ní posluchačům předvést to nejlepší, co se v nás skrývá. Myslím, že spousta posluchačů bude překvapená, protože produkce byla skutečně obrovská. Jestli máte naši hudbu rádi, tohle si zkrátka zamilujete." Ukázku najdete na YouTube.com.


Spirituál kvintet - 55 let (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: spirituály / folk

Spirituál Kvintet - 55
Spirituál kvintet letos slaví pětapadesát let své existence a u příležitosti těchto půlkulatin vydává albový box s příhodným názvem "55 let". Ve spolupráci s Jiřím Tichotou vznikla kolekce deseti disků, kde na prvních osmi najdete remasterovaná alba z let 1973 až 1992, tedy od "Písniček z roku raz dva" po "Rajskou zahradu". K nim pak přibyl devátý disk se singlovými a raritními nahrávkami, jehož základ tvoří dvacítka historických záznamů "První krůčky" i to nejlepší ze singlů a koncertů "Co na albech nenajdete". Poslední disk je pak důkazem, že spirituálové jsou stále aktivní - najdete na něm šest nových písniček aktuální sestavy z podzimu roku 2014. Součástí alba s podtitulem "Hudbou propojený svět" je také booklet s osmadvaceti stranami plných komentářů, vysvětlení, vzpomínek, zajímavých statistik a fotografií shromážděné i glosované Jiřím Tichotou. Seznam všech písniček včetně ukázek nabízí Suprapholine.cz.


Twin Shadow - Eclipse (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / rock

Twin Shadow - Eclipse
Trvalo to tři roky, než se fanoušci formace Twin Shadows dočkali nové desky. Nástupce desky "Confess" z roku 2012 dostal do kolébky titul "Eclipse" a současně s deskou vypouští vizuál k singlu "Turn Me Up", na který se můžete podívat tady. Frontman George Lewis Jr. k desce se netajil tím, že nahrávání probíhalo zrovna v době, kdy jeho osobní život za moc nestál. "Když jsem ale přišel do Hollywood Forever Cemetery, kde jsem si zařídil studio, zapomněl jsem na vše a zaměřil se jen na to, co stálo přede mnou: věci, které mě zaměstnávaly a nedaly šanci se nudit." Výsledkem práce ve studiu je jedenáct písní a ukázky některých z nich najdete na pitchfork.com.


Curtis Knight & The Squires Feat. Jimi Hendrix - You Can't Use My Name (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / blues

Curtis Knight & The Squires Feat. Jimi Hendrix - You Can't Use My Name
V polovině šedesátých let - tedy ještě než se pustil do své sólové kariéry a významně ovlivnil dění na tehdejší populární scéně, byl Jimi Hendrix jen málo známý jako doprovodný umělec, který takto spolupracoval s celou řadou umělců. Mezi nimi byli také Isley Brothers, Don Covay, Little Richars nebo seskupení Curtis Knight & The Squires. Deska "You Can’t Use My Name: Curtis Knight & The Squires (Featuring Jimi Hendrix)" je první z chystané série, která se bude sestávat celkem ze třech desek. Kolekce čtrnácti písní byla pořízena v rozmezí let 1965 a 1966 (plus jedna nahrávka z července roku 1967).


Dále vychází:

Bee Gees - 1974 - 1979 (Warner Music)
Behemoth - Thy Winter Kingdom / From The Pagan Vastlands... (Mystic Production)
Blues Pills - Live (Mystic Production)
Edens Curse - Live With The Curse (Mystic Production)
Gun - Frantic (Universal)
Hawkwind - This Is Your Captain Speaking ... Your Captain Is Dead (The Albums And Singles 1970-74) (Warner Music)
Magic Kingdom - Savage Requiem (Mystic Production)
Michael Schenker's Temple Of Rock - Spirit On A Mission (Bertus)
Michael Schenker's Temple Of Rock - Spirit On A Mission (Deluxe Edition) (Bertus)
Mini Mansions - The Great Pretenders (Universal)
Motor Sister - Ride (Mystic Production)
Mydy Rabycad - Glamtronic
Různí - Dracula (20th Anniv.Edition) (Warner Music)
Sorcerer - In The Shadow Of The Inverted Cross (Mystic Production)
The Gentle Storm - The Diary (Special Edition) (Universal)
The Vamps - Bloodsuckers (Universal)
Von Hertzen Brothers - New Day Rising (Universal)
Yngwie Malmsteen's Rising - Yngwie Malmsteen's Rising (Universal)

Vychází na vinylu:
50 Cent - Get Rich Or Die Tryin (Universal)
Awolnation - Run (Universal)
Beck - Morning Phase (Universal)
Björk - Vulnicura (Mystic Production)
Curtis Knight & The Squires Feat. Jimi Hendrix - You Can't Use My Name (Universal)
James Bay - Chaos And The Calm (Universal)
Smallpools - Lovetap! (Universal)
Steve Seasick - Sonic Soul Surfer (Universal)
The Game - The Documentary (Universal)
The Who - A Quick One (Universal)
The Who - Endless Wire (Universal)
The Who - Face Dances (Universal)
The Who - ItČS Hard (Universal)
The Who - My Generation (Universal)
The Who - The Who By Numbers (Universal)
The Who - The Who Hits 50 (Universal)
The Who - The Who Sell Out (Universal)
The Who - Tommy (Universal)
The Who - Who Are You (Universal)
The Who - Who's Next (Universal)
The Who - Quadrophenia (Universal)
Van Morrison - Duets: Re-Working The Catalogue (Universal)
Von Hertzen Brothers - New Day Rising (Universal)

Reedice:
Billy Swan - Original Album Classics (Universal)
Bullet For My Valentine - Original Album Classics (Universal)
Europe - Original Album Classics (Universal)
Joe Farell - Original Album Classics (Universal)
Meat Loaf - Original Album Classics (Universal)
Pretty Maids - Original Album Classics (Universal)
Quiet Riot - Original Album Classics (Universal)
Smokie - Gold: Smokie Greatest Hits 1975-2015 (40th Anniversary Deluxe Edition) (Universal)
Smokie - Gold: Smokie Greatest Hits 1975-2015 (40th Anniversary DVD Edition) (Universal)
Smokie - Gold: Smokie Greatest Hits 1975-2015 (40th Anniversary Edition) (Universal)
Starship - Original Album Classics (Universal)
Wham! - Original Album Classics (Universal)

NÁZORY
  • LUCKA BÍLÁTO PODZIM VYDÁ ALBUM FIALOVÉ DÁSNĚ UŽ TEN (Jarka, 23.03.2015 22:04) Reagovat

    A TO BUDE BOMBA. MÁM ZNÁMOU VE VYDAVATELSTVÍ, HEDUNU, A TA ŘÍKALA, ŽE JE TO ZARUČENÁ VĚC, ŽE TO TA NAŠE LUCKA UŽ VYDÁ. TĚŠÍÍÍÍÍÍM SÉÉÉÉÉÉ

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
Shakira - Las Mujeres Ya No Lloran 7/10
Recenze: Shakira už nepláče. Na desce "Las Mujeres Ya Na Lloran" si drží solidní laťku Na obalu své dvanácté studiovky "Las Mujeres Ya Na Lloran" (česky "Ženy už nepláčou") je Shakira vyobrazena se slzami stékajícími po její tváří, které se mění v drahokamy. Předloňský rozchod s fotbalistou Gerardem Piquém sice ve... čtěte zde
Vydáno: 26.03.2024 15:00 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Rapem ovládanou top desítku českého albového žebříčku osvěžili Ariana Grande a Judas Priest (21.03.2024 19:30)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Video: Sia, Kylie a ikonická paruka. Spojení australských hvězd v "Dance Alone" se dočkalo klipu (18.03.2024 09:13)
- Bluesman Seasick Steve se vrací do Prahy (17.03.2024 17:58)
- David Koller má před sebou poslední část turné k albu "LP XXIII", které má dvě nominace na Anděla. Láká na něj novým živým videem (17.03.2024 08:17)
- Video: Miley Cyrus a Pharrell Williams si v novém singlu hrají na doktory (14.03.2024 20:09)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík The Prodigy Justin Bieber Queen AC/DC Adele Kabát Karel Gott Rush U2 Paws Sia Bono Taylor Swift Madonna Dua Lipa Télépopmusik Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu