tvrdí zpěvačka - musicserver.cz">

Nové album Britney Spears? "Dělám na něm pomalu, ale jistě," tvrdí zpěvačka

13.03.2015 17:05 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Před časem sice médii proletěla zpráva, že fanoušci Britney Spears se v dohledné době mohou těšit na pilotní singl ze zpěvaččina devátého studiové alba, kterým měla být spolupráce s Iggy Azaleou, sama popová princezna ale nyní prozradila, že další deska je ještě v nedohlednu. Řekla to v rozhovoru pro americký magazín Billboard

"Pracuji na ní velmi pomalu, ale jistě. Je toho dost, co se teď děje kolem mých děti, jejich školy, sportovních aktivit a tak dále. Budu se snažit udělat maximum, abych nahrála úžasné album, ale v současné době to není moje priorita," objasnila své aktuální plány. Ty z pracovního hlediska zahrnují do konce letošního roku především angažmá v zábavním centru v Las Vegas, kde úspěšně vystupuje již od prosince 2013. Uvažuje se prý ale o prodloužení smlouvy na další dva roky.

Příznivci popové ikony ale smutnit nemusejí, nějaké nové hudby se v dohledné době přece jen dočkají. "Právě teď se soustředíme spíše na vydání singlů. Album zatím moc neřešíme. V dnešním digitálním světě alba už prostě nejsou tak důležitá, jako bývala dříve. Britney nějaké vydá, ale teď ještě ne," nechal se slyšet její manažer Larry Rudolph.

Zatím poslední studiová nahrávka Britney Spears se datuje do roku 2013, osmá řadovka "Britney Jean" ale k vrcholům její kariéry rozhodně nepatří. Zájem kupujících ji na čelo žebříčku vynesl pouze v Číně, v ostatních zemích si vedla o dost hůře a třeba v USA se alba prodalo jen něco kolem dvou set tisíc kopií. Po dvou vlažně přijatých singlech byla propagace, i vzhledem ke zpěvaččiným povinnostem v Las Vegas, předčasně ukončena.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY