Ewa Farna má vlastní mobilní aplikaci. Fanoušci se mohou těšit na nový klip

10.03.2015 16:52 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ještě před dubnovým startem akustického turnéEwa Farna pro své příznivce řadu novinek. Třinecká rodačka, která se za pár týdnů může podruhé v kariéře stát Zpěvačkou roku na Andělech, totiž představila vlastní mobilní aplikaci. Chystá také nový klip k druhému singlu "Z nálezů a krás" z loňského alba "Leporelo".

"Klip jsme připravovali hrozně dlouho, samotné natáčení už ale díky teamu režiséra Martina Linharta proběhlo rychle a profesionálně. Hlavní kulisou je veliký nápis Nálezy a krásy, což je název krámku, který si pan vrátný otevřel. Jeho každodenní náplní je rozdávat lidem radost, a to hlavně tím, že jim pomůže najít, co v životě hledali nebo kdysi ztratili. Každý si tam zkrátka najde to své. Věc, která je dítěti ukradená, může být pro dospělého člověka nepřehlédnutelná. Výborný pan Sítek, alias vrátný, nakonec odchází z místnosti plné harampádí a divák by se měl ptát, zda Nálezy a krásy opravdu existují, nebo se celá situace odehrává jen v mysli pana vrátného," popisuje interpretka, na co se fanoušci mohou koncem března, kdy video vyjde, těšit.

Aktuální bronzová slavice také před nedávnem představila svou vlastní aplikaci. Jmenuje se jednoduše Ewa Farna a zájemci si ji mohou stáhnout přes Google Play nebo App Store. Připravuje se i nová podoba jejích webových stránek a vydání by se brzy mělo dočkat i akustické CD a DVD, pořízené loni v rámci projektu G2 Acoustic Stage.

Skladbu "Z nálezů a krás" si ještě před uvedením klipu můžete níže poslechnout v audio podobě a posoudit, zda má šanci zopakovat úspěch pilotního hitu "Leporelo".

Termíny turné "V akustickém směru":
3.4. Jihlava
4.4. Tábor
10.4. Olomouc
11.4. Třinec
12.4. Bratislava
17.4. Jablonec nad Nisou
18.4. Brno
19.4. Pardubice
24.4. Plzeň
25.4. Karlovy Vary



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY