Aneta Langerová zazpívala akusticky a potvrdila, že je ve formě

03.03.2015 17:01 - Josef Martínek | foto: Čestmír Jíra / musicserver.cz

O tom, že je na loňské desce "Na Radosti" Aneta Langerová v životní formě, už toho bylo napsáno tolik, že by to vydalo na román. Sílu materiálu potvrzují nejen skvělé recenze a prodeje, ale třeba i fakt, že zpěvačka s ním dostala nejvíc nominací jak na fanouškovské ceny Žebřík, tak od Akademie populární hudby. O tom, že i na koncert se vyplatí vyrazit, jsme už taky psali. Co tedy ještě dodat?

Snad jen informaci, že na internetu jsou nyní ke zhlédnutí tři videa z akustického minikoncertu pro Rádio City, který se uskutečnil 23. února v pražském Divadle Royal, a že by je měl zhlédnout každý, kdo ještě pochybuje, že by Langerová měla na Andělech sebrat, co se dá. Písnička "Tráva", vlajková loď celého alba, zní v komorní aranži ještě emotivněji než v té orchestrální, čímž se odhaluje, že se i přes meditativní nádech ve své podstatě jedná o melodicky čistou skladbu. Škoda že si toho ještě nevšimli rádioví dramaturgové.

Nádherný šanson "Na Radosti" Aneta předvedla sama s klávesami a při "V bezvětří", singlu z předchozí desky "Jsem", se stihla krom zpěvu a kytary doprovodit i na foukací harmoniku. Inu, první vítězka SuperStar je skutečně šikovná hudebnice, především ale vynikající zpěvačka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY