- musicserver.cz">

Madonna: "Že nesnáším Lady Gaga? Není to pravda a mám plán, jak to dokázat!"

01.03.2015 08:19 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

O Madonně a Lady Gaga, dvou velkých ženských popových hvězdách, se už delší dobu říká, že se zrovna dvakrát nemusejí. Vše začalo v roce 2011, kdy mladší z obou zpěvaček vydala singl "Born This Way", který později Madge označila za plagiát svého velkého hitu "Express Yourself", a vyvrcholilo loni na podzim, kdy média přišla se zprávou, že o Gaga na své nové album natočila song s názvem "Two Steps Behind Me", ve kterém se chvástá, že ji nikdy nedostihne.

Píseň později spolu s dalšími demonahrávkami unikla na internet. Na desce se ale nakonec neobjeví. Nyní navíc Madonna v rozhovoru pro Rolling Stone přišla s prohlášením, ve kterém jakékoliv spory dementuje.

"Myslím si, že Lady Gaga je velmi talentovaná zpěvačka a skladatelka. Byl to jen ten jeden problém a všichni samozřejmě hned běží a obrátí to do obrovského sporu, o kterém si upřímně myslím, že je opravdu nudný. A víte co? Už je mi to jedno. Tady je důvod: jednou o tom všichni sklapnou. Uvidíte! Mám plán," překvapila Madonna. Že by naznačovala možnou budoucí spolupráci se svou údajnou rivalkou?

Šestapadesátiletá legenda pop music, která již 6. března oficiálně vydá své třinácté studiové album "Rebel Heart", dávno uniklé na internet, už dříve prozradila, že se zálibou poslouchala jazzovou desku "Cheek To Cheek", za kterou Gaga spolu s Tony Bennettem dostala Grammy. V rozhovoru se vyjádřila i k otázce královny popu, která je jí často médii i fanoušky předhazována.

"Myslím si o sobě, že jsem královna popu, ale nemyslím si, že jsem jedinou královnou. Je tu prostor pro další královny. Vládneme různým královstvím. Nemyslím si, že by Gaga chtěla moji korunu. Žijeme ve světě, ve kterém lidé rádi staví ženy proti sobě. A to je důvod, proč miluju myšlenku objímání ostatních žen, které dělají to, co dělám já. Je pro nás důležité, abychom se vzájemně podporovaly," dodala žena, která před pár dny nešťastně upadla během vystoupení na Brit Awards.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY