shop.musicserver.cz
Nové desky pro 9. týden

Nové desky pro 9. týden

Vydáno: 01.03.2015 10:46 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Nové tituly příštího týdne budou ve znamení řady stylů. Vedle stále popové Kelly Clarkson se můžete těšit na country Jasona Aldeana, Sama Hunta a živák Shanie Twain. Hip hop zastoupí Big Sean i společné album Chrise Browna a Tygy a domácí scénu Miroslav Paleček a Visací zámek. Rockové fanoušky nadchnou navrátivší se Modes Mouse a tribute Pink Floyd.

Pokud se v pondělí 2. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Kelly Clarkson - Piece By Piece (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop

Kelly Clarkson - Piece By Piece
Naposledy jsme o Kelly Clarkson slyšeli v souvislosti s jejím vánočním albem "Wrapped In Red" z roku 2013, nicméně už v té době potvrdili autoři jako Sia, Shontelle nebo Claude Kelly, že zpěvačka chystá řadové album. Ta se poté odebrala na mateřskou dovolenou, na které ale moc dlouho nevydržela. Na novince, která letos dostala název "Piece By Piece", začala pracovat už v polovině loňského roku. Ze zmíněných autorů se do finále propracovala jen Sia, ale k ní vedle samotné zpěvačky přibyli ještě Jesse Shatkin, Kara DioGuardi, Audra Mae a především pak Greg Kurstin, s nímž Kelly Clarkson spolupracovala už na "Stronger". K němu pak přibyl i další dlouholetý spolupracovník Jason Halbert. Mezi třinácti písničkami standardní edice, kterou v deluxe verzi rozšíří další tři kusy, najdete i jednu coververzi. Dohromady s Johnem Legendem totiž Kelly Clarkson přezpívala skladbu Tokio Hotel "Run, Run, Run", kterou společně s prvním singlem "Heartbeat Song" a několika dalšími sdílí na svém VEVU.


Modest Mouse - Strangers To Ourselves (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Modest Mouse - Strangers To Ourselves
Američtí Modest Mouse o sobě nedali vědět přes sedm let. Po pozitivně přijaté "We Were Dead Before The Ship Even Sank" se kapela na několik let odmlčela a objevovala se pouze na koncertních pódiích. Do studia se vrátili naplno až loni. Co se týče příprav, jsou muzikanti velmi skoupí na slovo. Proběhly zprávy, že s kapelou natáčí i Big Boi z OutKast, či Krista Novoselica z Nirvany, ovšem ve finálním výběrů skladeb se společná díla podle všeho neobjevila. Muzikanti, osvěžení poctivou pauzou, vytvořili ve studiu na patnáct nových písní a čtyři z nich už stihli nadávkovat v podobě singlů. Namísto slov bude ale stejně nejlepší, když navštívíte YouTube.com a poslechnete si pilotní singl "Lampshades On Fire".


Shania Twain - Still The One: Live At Caesars Palace, Las Vegas (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / country pop

Shania Twain - Still The One: Live At Caesars Palace, Las Vegas
Fanoušci kanadské zpěvačky Shanie Twain čekají více jak dvanáct let na její nové album, o němž jdou zprávy už několik let. Místo toho se v roce 2012 dozvěděli, že dostala nabídku na angažmá v Las Vegas a v prosinci téhož roku odstartovalo její dvouleté exkluzivní hostování v lasvegaském Colosseu v Caesars Palace. Její tamější hostování sice nebylo tak komerčně úspěšné jako v případě krajanky Celine Dion, nicméně i tak stálo jistě za vidění. Nyní se na tento koncert budou moci podívat i diváci, kteří se do Vegas nedostali. Pod názvem "Shania: Still The One - Live From Las Vegas" totiž vychází jednak CD ale i DVD a Blu-Ray s jeho záznamem. Koncert je pochopitelně průřezem její dosavadní kariérou a zaznělo během něj celkem osmnáct hitů. Ty se bezezbytku dostaly i na CD verzi a v případě video verze se fanoušci mohou těšit i na několik vizuálních bonusů navíc. První ukázky z této show naleznete na jejím webu.


Marmozets - The Weird And Wonderful Marmozets (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Marmozets - The Weird And Wonderful Marmozets
Jestli tento týden hledáte na hudební scéně něco nového, neměl by vám utéct debut britské alternativně rockové formace Marmozets. V zahraničí se z "The Weird And Wonderful Marmozets" radovali už na podzim minulého roku a nutno dodat, že třeba uznávaná média v čele s The Guardian chválou nešetřila. Vy si nyní ukázky každé ze třinácti písní můžete poslechnout na stránkách britského Amazonu. Osazenstvo formace na písních spolupracovalo s producentem Larrym Hibbittem. Ten se snažil dostat z mladých umělců to nejlepší a podle mnohých názorů to minimálně zpěvačka Becca Macintyre zvládla na jedničku. Posuďte ostatně sami a o svůj názor se podělte v komentářích.


Chris Brown x Tyga - Fan Of A Fan The Album (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk rock / blues / indie pop

Chris Brown x Tyga - Fan Of A Fan The Album
Chris Brown a Tyga se rozhodli oprášit společnou práci z roku 2010, kdy vydali mixtape "Fan Of A Fan" s hitem "Deuce". Že jde o regulérního následovníka, naznačuje už jeho název "Fan Of A Fan The Album". Pilotním singlem z něj se stala skladba "Ayo", kterou produkovali Nic Nac a Mark Kragen. Mezi producenty dalších jedenácti písniček najdete jména jako DJ Mustard, Drumma Boy, Jess Jackson, P-Lo, nebo Scott Storch. Ačkoli jsou pánové ve dvou, neváhali přizvat mezi sebe ještě další kolegy jako Ty Dolla $ign, 50 Cent, Pusha T, Wale, T.I., Boosie Badazz a Fat Trel. Pro představení tohoto alba připravili Chris Brown a Tyga speciální web.


Better Than Ezra - All Together Now (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock

Better Than Ezra - All Together Now
Novinková studiovka rockové formace Better Than Ezra vychází po pětileté pauze od úspěšné "Paper Empire". Kvartet z New Orleans vytvořil pro své osmé řadové dílo dvanáct zbrusu nových písní, přičemž z rádií už můžete znát singly "Crazy Luck" a "Gonna Get Better". Produkci veškerého nového materiálu obstaral Tony Hoffer a v jeho studiích muzikanti také nahrávali. "Má trochu jiný přístup, než my. Chce, abychom za využití menšího množství elementů dosáhli většího efektu. Když se nám zvuk nezdá, řekneme si, že by to chtělo více kytar. Tony na to jde opačně, chce docílit toho, aby jediná kytara zněla honosně a zajímavě," prozradili muzikanti. Snažili se při tom, aby novou nahrávkou potěšili staré posluchače a zároveň přivedli do fanouškovského tábora novou krev. Sami se můžete přesvědčit a poslechnout si jeden z výše uvedených singlů na YouTube.com.


Jason Aldean - Old Boots, New Dirt (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

Jason Aldean - Old Boots, New Dirt
Jak už jsme si zvykli, obvykle chvíli trvá, než americké countryové tituly opustí hranice Severní Ameriky. V případě poslední desky jedné z největších současných countryových hvězd, Jasona Aldeana, se čekalo více jak čtyři měsíce. CD "Old Boots, New Dirt", na kterém Aldean opět spolupracoval s osvědčeným producentem Michaelem Knoxem, stačilo od té doby dobýt vrchol amerického žebříčku a obdržet platinu za jeden milion prodaných kusů. Nyní konečně vychází i mezinárodně a příznivci country a country rocku se tak mohou těšit na celkem patnáct písniček, mezi nimiž jsou i první dva singly "Burnin' It Down" a "Just Gettin' Started". Jejich klipy sdílí Aldean na svém webu.


Rick Springfield - Stripped Down (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Rick Springfield - Stripped Down
Možná jste o Ricku Springfieldovi v poslední době zrovna moc neslyšeli - fanouškům se sice věnoval, ale namísto velkých koncertů dal přednost intimnějším vystoupením. Nyní se připomene všem fanouškům prostřednictvím živáku "Stripped Down". Set na CD a DVD přináší posluchačům a divákům ty nejzajímanější a nejlepší momenty z odehraných sólových koncertů. Kromě čtrnácti živých písní zde najdete také zbrusu nový kousek "If Wishes Were Fishes". Samozřejmostí jsou také jiskrné coververze klasických písní jako "Oh Well", "Rollin' & Tumblin'" a "Baby Blue". K dostání bude také rozšířená sběratelská edice, k té ale najdete více informací na jeho oficiálním webu, kam zpěvák umístil také řadu ukázek.


Big Sean - Dark Sky Paradise (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Big Sean - Dark Sky Paradise
Detroitský rapper Big Sean se opět po dvou letech hlásí s novou deskou nazvanou "Dark Sky Paradise". Své třetí album začal připravovat loni v létě a velmi brzy z něj představil první čtyři songy včetně prvního singlu "I Don't Fuck With You". Ty pak doplnil o dalších osm kousků v případě standardní verze, respektive jedenáct v případě deluxe edice. V početném zástupu producentů najdeme vedle jeho samotného pochopitelně i Kanye Westa, u něhož Big Sean vydává, a další jména jako DJ Mustard, Mike WiLL Made-It, nebo Vinylz. Westa pochopitelně na desce uslyšíte i za mikrofonem, ale není zdaleka jediným hostem. Těmi dalšími jsou Drake, Chris Brown, Ty Dolla Sign, Jhené Aiko, Lil Wayne, John Legend, E-40, Ariana Grande a PARTYNEXTDOOR. Poslední dva ale uslyšíte pouze na zmíněné deluxe edici. Něco málo z alba odhaluje VEVO Big Seana.


Visací zámek - Punkový království (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: punk

Visací zámek - Punkový království
Osazenstvo kultovní tuzemské formace Visací zámek si s novou deskou dalo pořádně na čas, přesně tedy pět let. Nástupce nahrávky "Klasika" přináší posluchačům patnáct skladeb, na kterých se podíleli všichni členové formace. Texty připravil Honza Haubert s drobnou výpomocí Michala Pixy a dvou "zapůjčených". "Na textech jsem si dal záležet a chtěl jsem, aby byly vtipné a s nadhledem. Když jsem ale písně nakonec seřadil do alba, zjistil jsem, že celek vyznívá dost výhrůžně. Tu otrávený alkohol a krachující důchody, tu ranní shon a děsný hudební program Radiožurnálu, pak dojde i na manželské vraždy a strašlivý anonymní pohřeb... A všude číhají nakažená klíšťata! Člověk musí k životu přistupovat hodně punkově, aby si ho užil," komentuje album Haubert. S novými písněmi vyráží formace i na turné, které startuje už 6. března v Hořovicích.


Miroslav Paleček - Ježkárny (Supraphon)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk

Miroslav Paleček - Ježkárny
Během relativně krátké doby se k nám dostane již druhé album sestavené z písniček Jaroslava Ježka, Jiřího Voskovce a Jana Wericha. Po Ondřeji Rumlovi a Matej Benko Quintetu se jich ujal písničkář Miroslav Paleček, který si nahrávkou "Ježkárny" v roce svých sedmdesátin splnil velký sen. Paleček však patnáct Ježkových písniček pojal po svém: "Zatímco jiní šli cestou velkého zvuku, velkého hlasu a velkých aranžmá, já hledal cestu prostší a šel rovnou za písničkou." S pomocí studiové party přátel v čele s kytaristou Pavlem Fořtem zvolil malé nástrojové obsazení čítající pouze kytary, baskytaru a hostující akordeon či pilu a vy jeho výsledný zvuk můžete posoudit z ukázek na Supraphonline.cz.


Různí - Everlasting Songs (A Tribute To Pink Floyd) (Mystic Production)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock / progresivní rock

Různí - Everlasting Songs (A Tribute To Pink Floyd)
Pokud bychom na hudební scéně chtěli hledat byť jen jedinou kapelu, která svým působením ovlivnila naprosto všechny, jistě by mnoho z vás napadli Pink Floyd. Nyní míří na pulty kolekce jejich songů, nahraných jinými muzikanty, převážně z rockové scény. Tribute deska "Everlasting Song (A Tribute Top Pink Floyd)" čítá celkem jedenáct skladeb v čele s "Hey You", "Shine On You Crazy Diamond" nebo "Money", které uslyšíte v podání muzikantů a zpěváků z kapel Toto, Yes, King Crimson, Deep Purple, Gentle Giant, Journey nebo ELP. Seznam všech písní a jejich ukázky najdete k poslechu na stránkách Juno Records.


Roxette - The 30 Biggest Hits (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / pop-rock

Roxette - The 30 Biggest Hits
Švédští Roxette letos, i přes řadu vážných okolností, slaví třicet let své hudební kariéry. Na oslavu kulatého výročí vyjeli na celosvětové turné, které zasáhne i pražskou O2 arenu a ostravskou ČEZ Arénu, a k tomu se ohlédnou za dosavadní kariérou i výběrem hitů nazvaným "The 30 Biggest Hits". Jak je vidno z názvu, třicet let spojili i s počtem písniček, které na desku vybrali. Nechybí pochopitelně nic podstatného, přičemž nejvíce jsou zastoupena alba z let 1988 až 2001, tedy z období mezi alby "Look Sharp!" a "Room Service". Kompletní seznam skladeb jsme vám představili již před časem.


Různí - Immortal Randy Rhoads (The Ultimate Tribute) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Různí - Immortal Randy Rhoads (The Ultimate Tribute)
Podobně jako na Pink Floyd zavzpomínali kolegové z branže také na slavného kytaristu Randy Rhoadse. Kolekce jedenácti klasických písní tvoří dohromady CD "Immortal Randy Rhoads (The Ultimate Tribute)" a na jejich coververzích se podílela dvacítka úspěšných současných umělců v čele kytaristových starých známých jako jsou Rudy Sarzo nebo Frankie Banali. Z moderních umělců přispěl svou troškou například zpěvák Serj Tankian, dříve známý ze System Of A Down, Tom Morello z Rage Against The Machine, frontman Children Of Bodom Alexi Laiho nebo kytarista Gus G. Navandit by vás mohl trailer k tomuto albu.


Tip týdne

Různí - Another Day, Another Time - Celebrating Music Of Inside Llewyn Davis (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: folk / americana / bluegrass

Různí - Another Day, Another Time - Celebrating Music Of Inside Llewyn Davis
Filmoví příznivci jistě před časem zaregistrovali film bratří Coenů "Inside Llewyn Davis", zachycující jeden týden newyorského folkového písničkáře Llewyna Davise v podání Isaaca Oscara. Na soundtracku k tomuto filmu se pod vedením T-Bone Burnetta podílela řada hvězd amerického folkové scény, k nimž se přidal také zmíněný Isaac Oscar nebo další z herců - Justin Timberlake. Soundtrack nicméně vyšel už před nějakým časem a titul "Another Day, Another Time - Celebrating Music Of Inside Llewyn Davis" zachycuje unikátní koncert, který se uskutečnil koncem září 2013 v newyorské Town Hall. Na jednom pódiu se tam sešlo více jak dvacet umělců, přičemž mezi ty nejznámější patřili Joan Baez, Elvis Costello, Punch Brothers, The Avett Brothers, Rhiannon Giddens, Keb' Mo', Secret Sisters, Jack White, či Marcus Mumford. Na jedno CD by se koncert pochopitelně nevešel, a tak představovaný záznam nese dva disky. Kompletní výčet vystupujících plus seznam skladeb včetně ukázek nabízí na svých stránkách vydavatelství Nonesuch.


Sam Hunt - Montevallo (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country pop

Sam Hunt - Montevallo
Až do loňského roku byl Sam Hunt autorem, který píše písničky pro své slavnější kolegy jako Kenny Chesney, Keith Urban, nebo Billy Currington. Loni se ale rozhodl, že natočí své vlastní album a výsledkem je debut "Montevallo", na němž spolupracoval s trojicí Grammy oceněných producentů. Prvním je Zach Crowell, který zlatý gramofonek získal z album "Confe$$ions" hip hopera Lacrae a dvěma dalšími jsou Josh Osborne a Shane McAnally, kteří se podíleli na úspěšném debutu Kacey Musgraves "Some Trailer Different Park". V tomto kvartetu připravili celkem deset písniček, v nichž si zazpívala třeba i Hillary Lindsey. Vzhledem k tomu, že v Státech album vyšlo už koncem října, můžeme prozradit, že dobylo countryový žebříček a v tom bez rozdílu žánrů bralo bronz. Styl Sama Hunta můžete okusit prostřednictvím jeho VEVA.


SoKo - My Dreams Dictate My Reality (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: indie rock / post punk

Soko - My Dreams Dictate My Reality
Francouzská herečka a zpěvačka Stéphanie Sokolinski, kterou už nějakou dobu zná svět pod jménem SoKo, se rozhodla navázat na tři roky starý debut "I Thought I Was An Alien" a natočila druhé album "My Dreams Dictate My Reality". Třináct písniček, které na desku zařadila, tentokrát nasměrovala k indie rocku a post punku a první ukázky zaujaly například redaktory amerického webzinu BuzzFeed natolik, že ji zařadili mezi nejočekávanější nahrávky letošního roku. Ve dvou písničkách SoKo doplnil ještě americký multiinstrumentalista Ariel Pink. Podstatnou část alba už nahrála na své YouTube.com.


The Mavericks - Mono (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: neotradiční country / latin

The Mavericks - Mono
Po svém návratu v roce 2012 se americká kapela The Mavericks opět pevně zabydlela na hudební scéně a následníka alba "In Time" přináší prakticky přesně po dvou letech. Kapela jej pojmenovala "Mono" a pod většinou z dvanácti písniček je podepsaný fronton kapely Raul Malo. Vedle stálých členů si The Mavericks přizvali do studia i dechovou sekci, která je již dlouhá léta doprovází na koncertech. Jinak název "Mono" není samoúčelný. Kapela se inspirovala poslechem starých vinylů a celou nahrávku pojala v mono. Snahou bylo prezentovat album tak, jak ho The Mavericks opravdu nahráli. Jak pak taková deska zní v digitálním podání, zjistíte například poslechem ukázek v e-shopu Amazon.com.


Ektor - Detektor (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop / rap

Ektor - Detektor
Jak už jistě víte, český rapper Ektor na začátku února vydal své nové album "Detektor", které dosud prodával prostřednictvím svého webu a na koncertech. Nyní se ale album dostává i do běžné distribuce. Vzhledem k okolnostem stačí pouze připomenout, že s deskou dostanete čtrnáct tracků, na kterých se vedle Ektora podíleli Ego, James Cole, Orion, Vladimir 518, Momo a Rytmus. Produkci pak zajistili třeba Grimaso, Konex, Lucas, Dalyb, nebo Special Beatz. Většinu písniček už sdílí Ektor na svém kanálu YouTube.com.


Dále vychází:

Ancient Rites - Laguz (Mystic Production)
Archgoat - The Apocalyptic Triumphator (Mystic Production)
Benighted - Brutalive The Sick (Mystic Production)
By The Patient - Gehenna (Mystic Production)
Carach Angren - This Is No Fairytale (Mystic Production)
Carach Angren - This Is No Fairytale (Box) (Mystic Production)
Deep Purple - Long Beach 1971 (Mystic Production)
Dying Gorgeous Lies - First World Breakdown (Mystic Production)
Enforcer - From Beyond (Mystic Production)
Ensiferum - One Man Army (Mystic Production)
Evertale - Of Dragons And Elves (Mystic Production)
Evil Invaders - Pulses Of Pleasure (Mystic Production)
Frosttide - Blood Oath (Mystic Production)
Genesis - Many Faces Of Genesis (Bertus)
Guns N' Roses - New York, New York (Bertus)
Inquisition - Invoking The Majestic Throne Of Satan (Mystic Production)
Joe Cocker - Triple Album Collection (Warner Music)
John Lennon - Icon (Universal)
Jovanotti - Lorenzo 2015 Cc. (Universal)
Keep Of Kalessin - Epistemology (Mystic Production)
Leviathan - Scar Sighted (Mystic Production)
Melechesh - Enki (Mystic Production)
Midnight Ghost Train - Cold Was The Ground (Mystic Production)
Of Mice & Men - Restoring Force (Full Circle) (Warner Music)
Order Of Apollyon - The Sword And The Dagger (Mystic Production)
Resistance - Torture Tactics (Mystic Production)
Ringo Starr - Icon (Universal)
Saturnalia Temple - To The Other (Mystic Production)
Tanzwut - Freitag Der 13 (Mystic Production)
Tanzwut - Freitag Der 13 (Book Edition) (Mystic Production)
Viper Solfa - Carving An Icon (Mystic Production)
Weedeater - Jason... The Dragon (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Ensiferum - One Man Army (Mystic Production)
Modest Mouse - Strangers To Ourselves (Sony Music)

Reedice:
Cesaria Evora - Greatest Hit (Sony Music)
Exploited - 1980-1983 (H'art)
Jason Aldean - Jason Aldean (Sony Music)
Jason Aldean - My Kinda Party (Sony Music)
Jason Aldean - Night Train (Sony Music)
Jason Aldean - Relentless (Sony Music)
Jason Aldean - Wide Open (Sony Music)

NÁZORY
  • Nemáte ty týdny (David, 01.03.2015 10:56) Reagovat

    nějak popletené? 9. týden byl tenhle minulý, takže nové tituly příštího týdne, které budou ve znamení řady stylů, už budou tituly 10. týdne. Navíc jste zapomněli na ten jeden z nejočekávanějších, a to je Madonnino album Rebel Heart, které vychází už v pátek 6. března.

    • Re: Nemáte ty týdny (Tomáš Parkan - autor, 01.03.2015 12:56) Reagovat

      Ani ne. Právě, že píšeme o titulech, které vyšly tento týden a budou v pondělí (proto máme hned v úvodu napsané 2. března) k dostání v obchodech. Tím je dané i konečné datum desek zařazených do článku, tedy 2.3. Vzhledem k tomu, že Madonna vyjde až 6. 3., budeme o ni psát až v dalším článku.

      • Re: Nemáte ty týdny (David, 01.03.2015 13:17) Reagovat

        Měl jsem za to, že když vyjde album např. 23. února 2015, tak je k dostání v obchodech 23. února 2015. A ono to v ČR tak není?

        • Re: Nemáte ty týdny (Tomáš Parkan - autor, 01.03.2015 13:29) Reagovat

          Úplně vám nerozumím, jak to myslíte. My píšeme o deskách, které jsou prostě v pondělí (tento týden tedy 2.3.) již v obchodech fyzicky. To ale neznamená, že nevyšly už ve čtvrtek nebo v pátek nebo až v pondělí. Je to prostě souhrn za celý týden.
          Data vydání celosvětově a vydání u nás v ČR nebo Evropě se pochopitelně občas liší. Nicméně je teď snahou, aby celosvětově vycházely desky v pátek, což bude dělat problémy zejména v USA, kde snad odjakživa vycházely novinky v úterý. Pátek byl obvyklý v Německu.

          • Re: Nemáte ty týdny (Doupik, 01.03.2015 13:37) Reagovat

            Každopádně týden začínající 2.3. je 10. týden roku :-)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád 12. týden 2024
Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai Pravidelný vítěz českého albového žebříčku Viktor Sheen se musel v aktuálním kole sklonit před svým žánrovým souputníkem, vedení totiž přebírá Grey256 s nahrávkou "Tentokrát". Rádiové hitparádě nadále neohroženě... čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 08:30 v sekci Novinky | České hitparády
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)
- Nové desky 3/2024 - od Green Day přes B-Side Band po Sleater-Kinney (24.01.2024 21:30)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Justin Bieber Vladimír Mišík The Prodigy Queen AC/DC Adele Kabát Rush Karel Gott U2 Bono Sia Paws Taylor Swift Télépopmusik Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu