Ego uvádí kompilaci "Iní" se seskupením Podzemgang singlem "Hraj"

17.02.2015 09:33 - Pavel Jína | foto: shop.rukahore.sk

V loňském roce se v Egově Feel Free Studiu vystřídal nespočet interpretů, kteří se rozhodli společně s jednou třetinou skupiny Kontrafakt vydat šestadvacetiskladbovou kompilaci s názvem "Iní". Navíc se ke všem písním odhodlali natočit také videoklipy.

Deska, o níž už se mluví přibližně půl roku, se blíží mílovými kroky. Nejnovější videosingl má název "Hraj". Pozornější posluchač si všimne, že text už měl možnost slyšet. Jde o remix skladby "Viac", pod kterou se jen podepsal jiný producent. Album seskupení Podzemgang, jak se interpreti pojmenovali, vyjde pod hlavičkou Tvoj Tatko Records. Společně s audio diskem je pro fanoušky připraveno i DVD, na němž budou všechny klipy. A jsme znovu u číslovky dvacet šest. Ptáte se, proč zrovna takový počet? Důvod je jasný, tolik je písmen v abecedě a názvy skladeb začínají na každé jedno z nich.

Kromě Ega, jehož hlas bude slyšet z většiny skladeb, spolupracovali na "Iní" po produkční stránce Aceman, Dalyb, DJ Wich nebo Maiky Beatz, hlasy propůjčili Samey nebo Rytmus.

Doufejme, že nebude pro tvůrce klipů šestadvacítka příliš vysoké číslo a dočkáme se zajímavého audiovizuálního materiálu. "Hraj" totiž v tomto ohledu nepřináší nic nového, jde pouze o sestřih záběrů z koncertů a cest.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY