Francouzská hvězda Indila se v květnu poprvé představí českému publiku

11.02.2015 11:53 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Do České republiky již za pár měsíců zamíří další velká hvězda z Francie, která si u nás odbude svoji premiéru. Na 24. května je ohlášeno první pražské vystoupení francouzské zpěvačky a skladatelky Adily Sedraïy, známé pod pseudonymem Indila.

Interpretka se v minulém roce globálně prosadila singlem "Dernière Danse", který má na YouTube již téměř sto sedmdesát pět miliónů zhlédnutí. Velký úspěch zaznamenalo i její loňské debutové album "Mini World". To doma získalo již diamantový status, ale velmi slušné prodeje (včetně diamantového stavu v Polsku a zlata v Belgii) hlásí i celá Evropa.

Půvabná zpěvačka si velmi slušně vede i v tuzemských rádiích. Kromě zmiňovaného singlu "Dernière Danse" se naším éterem prohnal i song "S.O.S" a aktuálně si v něm své místo hledá novinka "Love Story". Už tyto informace naznačují, že její květnové vystoupení, které se uskuteční v nedávno otevřených prostorech Fora Karlín, určitě zaznamená velmi slušnou návštěvnost.

Třicetiletá kráska navíc nevystoupí sama. V roli předskokanů se můžeme těšit na dvě další hvězdy, tentokrát ze Slovenska. Nejen svoje dvě koncepční desky představí Jana Kirschner a její Band a těšit se můžeme i na Kristínu, která po nedávné výběrovce také naživo zrekapituluje své dosavadní hity.

Vstupenky na koncert jsou již v prodeji v síti Ticketstream od 890,- Kč, ale k dispozici je také limitovaný počet exkluzivních lístků přímo u pódia (tzv. fanzone) v ceně 1290,- Kč, které návštěvníkům nabídnou nejlepší hudební zážitek.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY