Jana Kirschner chystá album remixů a nový videoklip

07.02.2015 16:58 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Jana Kirschner si čerstvě znovu plní úlohu starostlivé maminky. Přitom však ani nezapomíná na své fanoušky. Připravuje k vydání remixové album a také videoklip ke skladbě "Duch mesta".

"Připravuji remixovou desku, na které budu spolupracovat s remixéry z Polska, Ukrajiny, České republiky a Slovenska. Také chystám video ke skladbě 'Duch mesta'. Kromě toho se snažím dostat do kondice a věnuji se svým dvěma dcerám. A hodně bych si přála trávit víc času na Slovensku, aby si mí rodiče mohli užít své dvě vnučky," prozradila Kirschner.

Zpěvačka slaví se zatím posledním albem "Moruša čierna" úspěchy u posluchačů i kritiků. Aktuálně také zveřejnila jméno své druhé dcery, kterou povila před necelým měsícem. "Užívám si každý den a i přes nedostatek spánku máme obrovskou radost z naší druhé dcery, která zatím nepláče a většinu dne spí. Její jméno je Yolana, ale říkáme jí Yola," vysvětlila reportérům deníku Plus jeden deň.

Šestatřicetiletá interpretka prorazila před patnácti lety deskou "V cudzom meste". Od té doby stihla vydat dalších šest řadových alb a zúčastnit se nespočtu dalších projektů a spoluprací. Ve své vitrínce má také množství cen od fanoušků i hudební kritiky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY