Mandrage zahrají v divadlech "O(d) začátku"

21.01.2015 09:13 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Poté, co loni plzeňští Mandrage úspěšně objeli republiku s koncertním programem k desce "Siluety", se v únoru vydávají na další turné. Tentokrát se však jindy energičtí poprockeři rozhodli vylákat fanoušky do divadel a předvést jim svou tvorbu v novém kabátku. Zazní jak osvědčené hity, tak písně ze začátku kariéry. Také proto se šňůra symbolicky jmenuje "O(d) začátku".

"Plánujeme zmapovat celou historii kapely Mandrage tak trochu netradičním způsobem, pomocí divadelní výpravy, s pomocí všemožných talentovaných hostů. Půjde hodně o kouzlo okamžiku a můžeme garantovat, že diváci se nepřestanou bavit a trošku ani divit," prozrazuje jedna z nejpopulárnějších tuzemských kapel.

Návštěvníci patnácti koncertů se mohou těšit na doprovod smyčcového kvarteta, dechového tria a vokalistek. "Baví nás posouvat hranice našich možností a využívat daná prostředí do jejich maxima. Divadelní prostory jsou opravdu fascinující svojí variabilitou a možnostmi, které nabízí. Část naší kapely v divadle vyrostla, a tak máme k těmto místům opravdu vřelý vztah," říkají držitelé několika hudeních cen.

Turné začne 18. února v Plzni a skončí 20. dubna ve Svitavách. Pomyslným vyvrcholením bude 18. března zastávka v pražském Divadle Hybernia. Všechny termíny si můžete prostudovat v obrázku nahoře.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY