Sia, Maddie a spol. to rozbalili v SNL. S "Elastic Heart" a "Chandelier" se tančilo i dojímalo

18.01.2015 19:54 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Když kolega Věžník v době, kdy byl "Chandelier" horkou novinkou, napsal, že Siin účes bude jednou legendární, asi ani netušil, jak se trefil. Sledovat celou cestu jejího blonďatého mikáda érou výtečné desky "1000 Forms Of Fear" - od coveru alba přes klipy až po živá vystoupení (více o jejím rozhodnutí neukazovat tvář se dočtete tady) - totiž přitahuje jako magnet. A jestliže si mnozí mysleli, že po pilotním hitu už australská diva další esa v rukávu nemá, začátkem ledna je vyvedla z omylu - "Elastic Heart" se totiž světem rozletěla ještě rychleji a její klip je stejně uhrančivý. Za méně než dva týdny ho vidělo skoro šedesát milionů diváků.

Snad z důvodu nařčení z podporování pedofilie, o němž se v posledních dnech mluvilo, zůstal pro živé vystoupení v pořadu Saturday Night Live herec Shia LaBeouf doma a s taneční hvězdou Maddie Ziegler tentokrát na pódiu křepčila druhá, o něco starší dívka ve stejném trikotu a se stejným účesem á la Sia. Tvář samotné zpěvačky pak znovu zůstala zahalena - tentokrát ji skrýval černý závoj. A bylo to opět emocemi nabité vystoupení.

Platí to i o provedení už profláklého superhitu "Chandelier". Jím však zpěvačka překvapila - tanečky Ziegler se tentokrát nekonaly, místo toho vsadila autorka písní pro Britney Spears či Kylie Minogue na akustickou verzi. Po jejím boku tentokrát exceloval mim. A byla to zase pecka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY