Britney Spears smutní. V Afghánistánu byl sestřelen její bývalý přítel

18.01.2015 19:04 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Britney Spears zažívá znovu smutné dny. Tentokrát jejich příčinou není ona sama ani její výstřelky. V hlavním městě Afghánistánu Kábulu byl v minulých dnech sestřelen vrtulník, který pilotoval John Sundahl.

Ten se Spears v roce 2007 chodil. Pomohl jí v těžkém období, vždyť samotné seznámení tohoto páru proběhlo v Los Angeles na setkání Anonymních alkoholiků, jak píše list Daily Mirror. Sundahl zpěvačku již tenkrát varoval, že když nepřestane pít, zemře. Nabádal ji, ať se zachrání alespoň kvůli svým dětem. Přátelství jim vydrželo i po rozchodu a spekuluje se, že loni svůj vztah obnovili.

Čtyřiačtyřicetiletý Sundahl pracoval v Afghánistánu několik měsíců jako pilot vrtulníku. S ním po velmi nebezpečném území převážel různé vysoce postavené činitele, proto byl pro hnutí Taliban velmi vítaným terčem. Popová princezna byla ze zprávy o Sundahlově smrti velmi zdrcena. O jedenáct let mladší zpěvačka se nyní věnuje svému angažmá v Las Vegas a v osobním životě i hudební kariéře zažívá po mnoha vzletech a pádech na své poměry vyrovnané období.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY