Katy Perry na Super Bowlu nevystoupí sama. Přivede si kytarového boha Kravitze

14.01.2015 15:16 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ostře sledované vystoupení Katy Perry v rámci letošní poločasové pauzy Super Bowlu se nezadržitelně blíží, a tak se ven začínají trousit první detaily toho, jak asi bude vypadat. Zpěvačka jako svého exkluzivního hosta potvrdila rockera Lenny Kravitze. A možná má v rukávu ještě další překvapení.

"Mým prvním speciálním hostem bude ikona rock'n'rollu, kytarový bůh," nešetřila Perry chválou, když jméno ohlašovala v rozhovoru pro NBC. Právě z těchto slov vyplývá, že muzikant, který loni vydal album "Strut" a přivezl ho představit i do Prahy, možná nebude jediným, kdo 1. února na stadionu University Of Phoenix Stadium v Arizoně její číslo okoření.

Jen krátce poté se už dlouho dopředu avizované show u nás dočkají i čeští KatyCats - pražskou O2 arenu rozezní skladby z předloňské desky "Prism" i zpěvaččiny starší hity 23. února. A fanoušci by jistě byli rádi, kdyby dorazila už jako držitelka Grammy - třicetiletá popová hvězda totiž byla dosud na prestižní ocenění už třináctkrát nominována, ani jednou však nevyhrála. Další dvě příležitosti bude mít 8. února, na kdy je naplánován sedmapadesátý ročník udílení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY