Kapitán Demo natočil duchovní desku s přesahy do trash rapu. Máme obal a tracklist!

12.01.2015 15:24 - Václav Trávníček | foto: facebook interpreta

Necelé dva roky po debutu "Demolice" přichází Kapitán Demo s další studiovou nahrávkou. Novinka dostala název "Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální" a nejtlustší česká celebrita se na ní vrací v nových polohách. "Už dávno jsem roztruboval, že nová deska bude tvrdá jako paty tvojí babky," vyjádřil se exkluzivně pro musicserver.cz sám Kapitán. "Bude také ale hodně duchovní a uvědomělá, vlastně to bude takovej duchovní gangsta trash rap se spoustou vynikajících muzikantů a lehkým nádechem italský renesance," uvedl.

Kapitán Demo - Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální
© facebook interpreta
Album vznikalo střídavě na Miami a v Praze a všechny tracky Kapitánovi složil Jiří Burian pod uměleckým dohledem legendárního producenta Marcuse Winera z Los Angeles. Jeho vydání předznamenal loni na podzim pilotní singl "Až vyrostu, budu Nohavica" s edukativním videoklipem z dílny Tadeáše Haagera, jenž stojí i za obalem dlouho očekávané desky.

S nasazením dalšího singlu to prý ale nebude jen tak. Kapitán Demo se totiž údajně nepohodl se svým kolegou Vodníkem Ámenem, jenž odmítá Kapitánův tip na singlovou skladbu "Jebat Berlín!" a preferuje nasadit do komerčních rádií píseň "Ságo pokračuje". Spor by však měl být brzy vyřešen. Zdroj blízký okolí Kapitána sdělil, že se oba umělci po několika rvačkách gentlemansky dohodli na férovém souboji, který bude spočívat v tom, kdo dřív uběhne nahý po D1 trasu Praha - Brno.

Album "Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se, až budeš normální" vyjde 1. února u Indies MG a jeho křest proběhne 1. dubna v pražském klubu Roxy. Obsahovat bude následující skladby: Ságo pokračuje, Všechno je moje, Samá chvála, Beatmakerky (feat. Andy Čermák), Seriály (feat. Rey Ben), Láska, pokora a sluníčko, Ovce (feat. Jarka z benzínky na osumašedesátym km Praha - Brno), Moje familie, Jebat Berlín! (feat. Pražská kavárna MC's), Až vyrostu, budu Nohavica, Kdo to udělal?, Nenávidím koně (feat. Givi Kross), Národní bohatství



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY