Soundtrack k "Padesáti odstínům šedi" nabídne Siu, Beyoncé, Skylar Grey i Franka Sinatru

09.01.2015 17:55 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Čím více se premiéra (asi) nejočekávanějšího filmového trháku tohoto roku blíží, tím se o "Fifty Shades Of Grey" na veřejnost dostávají další a další informace. Poté, co byla začátkem týdne představena doprovodná píseň v podání Ellie Goulding, jsou tu i kompletní informace o celém soundtracku filmu "Padesát odstínů šedi", který si bude možné pořídit od 10. února.

Nosič přinese celkem slušný hudební guláš, který otevírá Annie Lennox s výtečným songem "I Put A Spell On You". Kromě již zmiňované Ellie Goulding pak soundtrack nabídne i songy od Jessie Ware, dva kousky (či spíše remixy) Beyoncé, přispějí i The Weeknd, Laura Welsh, Skylar Grey a samozřejmě nesmí chybět ani všudypřítomná Sia. Zastoupeni budou ale i hudební veteráni - jmenovitě Rolling Stones a Frank Sinatra. O instrumentální část se pak postará legendární americký skladatel Danny Elfman, který stojí i za hlavními doprovodnými melodiemi trháků jako "Simpsonovi" nebo "Batman".

Kompletní tracklist bude vypadat takto: Annie Lennox - I Put a Spell On You, Laura Welsh - Undiscovered, The Weeknd - Earned It, Jessie Ware - Meet Me In The Middle, Ellie Goulding - Love Me Like You Do, Beyoncé - Haunted (Michael Diamond Remix), Sia - Salted Wound, The Rolling Stones - Beast Of Burden, Awolnation - I’m On Fire, Beyoncé - Crazy In Love (2014 Remix), Frank Sinatra - Witchcraft, Vaults - One Last Night, The Weeknd - Where You Belong, Skylar Grey - I Know You, Danny Elfman - Anna And Christian, Danny Elfman - Did That Hurt?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY