Vanessa brázdí Česko sérií koncertů, míří také do karlínského Fóra

03.01.2015 17:22 - Veronika Ondečková | foto: facebook interpreta

Česká hudební specialita Vanessa, která čeří mělké vody domácí elektronické scény už více než dvě dekády, do toho pořád šlape naplno. Předloni přidalo kontroverzní uskupení do své diskografie další dlouhohrající kus s názvem "Antidotum". Nebyl zdaleka tím posledním, čím o sobě Vanessa v poslední době dala vědět. Ven poslala hned dva videoklipy, drsný animák k písničcce "Smutný pán" a neplánovaně také černou perlu "Holky z Gymplu".

Kapela na přelomu roku mimo jiné dokončila čtyřtrackové EPčko, na kterém se objeví kromě novinky "Mikrounaut" také cover "Podivuhodného mandarina" od legendy undegroundu The Plastic People Of The Universe a dva remixy (jeden z dílny Schwarzprior, kteří sami nedávno debutovali albem "IDDQD", a druhý v provedení The Tchendos).

Novinku "Antidotum" Vanessa úspěšně rozšiřuje napříč veřejností prostřednictvím série několika koncertů. Návštěvou poctí například Plzeň, Brno, Ostravu nebo Pardubice. K bujarému večírku se schyluje také v Praze, kde si Vanessa brousí zuby na karlínské Fórum. Jak Samir Hauser s Miroslavem Papežem a spol. opanují nové rozlehlé prostory, můžete přihlížet už 1. února 2015. Předprodej na pražský koncert je v plném proudu. Vstupné k mimořádnému kulturnímu zážitku vás v rámci něho vyjde na 390 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY