Vánoce pro Madonnu: Uniklo dalších čtrnáct nahrávek

24.12.2014 15:59 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Beyoncé loni ve zkoušce Jak utajit album do poslední chvíle uspěla na jedničku s hvězdičkou, zato Madonna se ještě má co učit. Přípravy její třinácté studiovky "Rebel Heart" totiž doslova sabotují hackeři. Ti poté, co minulý týden pověsili na internet třináct demonahrávek, zveřejnili dalších čtrnáct písní.

Zpěvačka na předchozí únik reagovala bleskově a fanouškům v sobotu 20. prosince dala spolu s předobjednáním desky k dispozici šest hotových songů, včetně singlu "Living For Love". Některé z ukradených nahrávek navíc dle jejích slov použity nebudou. Nyní je však na internetu další čtrnáctka skladeb a šušká se, že mnoho neuniklého materiálu už pod pokličkou nezbývá. Šance, že do 9. března, kdy má "Rebel Heart" vyjít, odolá útokům pirátů, se zdá být minimální.

Na závěr přikládáme seznam skladeb, co se nově potuluje po internetu: Iconic, Veni Vidi Vici, Beautiful Scars, Freedom, God Is Love, Hold Tight, Best Night, Inside Out, Tragic Girl, Nothing Lasts Forever, Holy Water, Graffiti Heart, Body Shop, Back That Up (Do It) feat. Pharrell Williams.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY