Ben Cristovao chce "U tebe bejt". Nový klip nijak nevyčnívá, přesto je celkem milý

22.12.2014 09:07 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ben Cristovao poslední dobou horlivě zvedá "Těžký váhy", a tak je fajn, že si občas ze světa plného siláckých hiphopových klišé odskočí a předvede se v civilnější poloze. Nový klip "U tebe bejt" na svém facebookovém profilu věnoval bývalé lásce Monice Bagárové a jedná se o celkem příjemný popový song, který sice trochu pokulhává za některými kousky z jarní desky "Made In Czechoslovakia", rozhodně ale neurazí.

Ačkoliv má písnička poměrně triviální strukturu a trochu prvoplánově pracuje se zpívanými koncovkami typu "ej ej ej" a "ou ou ou", jde z ní příjemná energie, která jí dodává optimističtější rozměr. Za zmínku rozhodně stojí skutečnost, že její producenti The Glowsticks tentokrát vsadili pouze na živé nástroje.

Klip zachycuje spoustu obyčejných momentek z běžného života, které připomínají, že spokojenost někdy vytváří kupa malých radostí. Uši českého posluchače určitě postřehnou, že hostující zpěvačka Annet Charitonova se s naším jazykem trochu pere. Ale koneckonců ani Cristovao coby angolský rodák v češtině nikdy nezněl perfektně, a tak jsou jejich jazykové nedokonalosti vlastně sympatickým průsečíkem mezi ústřední dvojicí. A i když se jedná jen o lehký a ničím nevyčnívající nadprůměr, svým způsobem je video zvláštně milé.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY