Madonna dává fanouškům šest písní z alba "Rebel Heart". Novinka vyjde v březnu

20.12.2014 12:36 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ne "Iconic", jak se spekulovalo po pár dní starém úniku třinácti demoverzí, ale "Rebel Heart" - tak se bude jmenovat březnové třinácté studiové album Madonny. Zpěvačka reaguje na únik nedokončeného materiálu hbitě a naděluje fanouškům šest hotových songů, které okamžitě získají předobjednáním celé nahrávky přes iTunes.

Madonna - Rebel Heart
© facebook interpreta
Vlevo můžete studovat černobílý přebal chystané desky, jejíž tracklist by měl dle iTunes čítat devatenáct songů. Většina názvů však zatím odtajněna nebyla. Madonna už dříve předeslala, že ne všechny z uniklých demoverzí nakonec použije. Některé songy se prý na třinácté řadovce vůbec neobjeví, jiné se dost změnily.

"Je to hudební terorismus! Proč mě nemohou nechat dokončit mou práci?" rozčilovala se šestapadesátiletá popová ikona. Ta s úniky bojovala už v éře minulé studiovky "MDNA", kdy se pár dní před vydáním na internetu objevila demonahrávka singlu "Give Me All Your Luvin'".

"Berte to jako vánoční dárek," vzkazuje hudebnice k poslechu šesti nových kousků. Jmenovitě se jedná o následující položky: Living For Love, Devil Pray, Ghosttown, Unapologetic Bitch, Illuminati, Bitch I'm Madonna. První jmenovaný si můžete poslechnout prostřednictvím audia níže, kompletní "Rebel Heart" se na trhu objeví 9. března.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY