S pomocí videa k "Masterpiece" můžete nahlédnout do soukromí Jessie J

11.12.2014 10:43 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Když vyjde Jessie J nové album, propaguje ho intenzivně. Ať už akustickými vystoupeními nebo vizuály k singlům. Po rozjuchaných hitovkách "Bang Bang" a "Burnin' Up" nadešel čas zpomalit, a tak nám Britka představuje video k jednomu z nejlepších songů nahráky "Sweet Talker" - silné baladě "Masterpiece".

Klip byl pojat zajímavým způsobem a nejspíš se na něm pracovalo dlouhou dobu, dočkáme se totiž spousty záběru z nemalého množství míst. Po tom, co si interpretka odbude reklamu na reproduktory, se nám dostane poctivého vizuálu plného emocí. Vidíme Jessie jak vážnou, tak bláznivou, sebevědomou i stydlivou... a tak by se dalo pokračovat do nekonečna. Vše je navíc nenásilně zakomponované do jakéhosi cestovního deníku. Je zajímavé alespoň na malou chvilku vidět, jak to vypadá při vytváření photoshootů.

A to nejlepší přichází na konec - zpěvačka se svými fanoušky. Jessica Ellen Cornish se trefila do černého, někteří heartbeats (jak si příznivci říkají) se u této části jistě dojmou, perfektně se totiž povedlo zachytit, jak je mezi svými podporovateli slečna s úžasným hlasem šťastná - a to není u všech hvězd samozřejmostí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY