Big Fat Lie? Spíš velká nuda

15.12.2014 18:00 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

"Vydáme ti skvělou sólovou desku s perfektní produkcí, samý originální a nadčasový věci, budou tam takový hity, že to zboří hitparády!" řekli producenti Nicole Scherzinger a za rohem vybuchli smíchy. Když zjistila, že to byla obrovská lež, už bylo pozdě a férově se nás na to snaží upozornit hned v názvu alba.
5/10

Nicole Scherzinger - Big Fat Lie

Skladby: Your Love, Electric Blue (feat. T.I.), On The Rocks, Heartbreaker, God Of War, Girl With A Diamond Heart, Just A Girl, First Time, Bang, Big Fat Lie, Run, Little Boy, Unison, Cold Word.
Vydáno: 17.10.2014
Celkový čas: 55:06
Vydavatel: Sony Music
Jaká jsou nejčastější klišé v popové hudbě? Klip na pláži, klip v negližé v posteli, texty o lásce, texty o rozchodu a sexy duet s náhodným rapperem. Nicole Scherzinger je na své druhé sólové desce zvládla zkomponovat všechny a tak nějak čekala, že to bude stačit. Bohužel, nestačilo to ani na debutovém albu a nestačí to ani teď.

Zpěvačka, která je za sebou zvyklá mít celý ansámbl producentů, stylistů, PR mágů a vrtících zadků holek z Pussycat Dolls vůbec neví, co si počít sama se sebou, a neví to ani tým kolem ní.

"Tak mohli bysme tam dát nějakej song třeba o... eee... o lásce?"
"Jo, to je super nápad. A Nicole by mohla ukázat nohy v šortkách a výstřih. Co na to říkáš, Nicole?"
"Tak třeba, no. A mám zavrtět zadkem, nebo jenom tak trochu, aby si lidi jako všimli, že i zpívám?"
"Zadkem určitě. A prohrábni se u toho ve vlasech a zpívej tu tu tu tu dů, zpěv neřeš, my to říznem autotunem a bude to".

Bývalá vokalistka Pussycat Dolls však rozhodně není špatná zpěvačka, jenže songy jsou tak prvoplánové a produčně odfláklé, že její hlas vůbec nevyzní, snad na výjimku v příjemné baladě "Run". Zpěvačka navíc tvrdí, že měla hotových tolik songů, že by vydaly na dalších pět alb a tohle je ten nejlepší výběr. Nějak si nedovedu představit, že například zrovna singl "Your Love" může být nejlepším výběrem z čehokoli, takže snad je toto prohlášení jen big PR lie.

Nicole tvrdí, že se v textech vypsala ze svých problémů, jako je bulimie či opakované rozchody s přítelem. Vzhledem k tomu, že má zpěvačka snad nejkrásnější tělo v Hollywoodu, s kapelou má za sebou milionové prodeje desek a byla úspěšnou porotkyní X Factoru, doufejme, že tento marketing "Vždyť ona je úplně jako my!" u fanoušků zabere. Pro příště by se to už chtělo spolehnout na kvalitní produkci.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY