Blíží se mikulášská vinylová burza v režii Full Moonu

04.12.2014 16:04 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Pilujte jehly a leštěte povrchy, třetí Gram Bazaar se blíží. Po velkém úspěchu na náplavce se akce vrací do Malostranské besedy - mikulášská edice vinylové burzy a výměnného bazaru pro všechny fanoušky gramodesek, record shopy a labely se uskuteční v sobotu 6. prosince 2015 od 14:00, odpoledne bude zasvěceno obchodu a večer vystoupí Prodavač, Kalle, Strangers In The City a The Finally. Po skončení koncertů zahrají z vinylů Full Moon DJs.

Gram Bazaar plakát
© facebook interpreta
Gram Bazaar není akcí jen pro obchodníky, výrobce a profesionály, naopak. Hlavní zásadou je, že se jí může účastnit každý. Protože každý má doma několik desek, které by někomu jinému udělaly mnohem větší radost. Přijďte je prodat, koupit nebo vyměnit! Vánoce už budou nedočkavě klepat na dveře a koneckonců dárky k Mikuláši nejsou špatný nápad.

Účast na prosincovém Gram Bazaaru přislíbily tyto obchody a labely: Damage Done, Day After, Happy Feet, Indies, Magick Disk Musick, Malarie, Minority Records, Musictown, Phono.cz, Piper Records, Polí pět, Rekomando, Starcastic a Muzeum Hudby Tábor. Většina zúčastněných chystá speciální nabídky a výrazné slevy. Vstup na odpolední část Gram Bazaaru je zcela zdarma. Pro závazné přihlášení svého obchodu nebo labelu na Gram Bazaar pište na michal@fullmoonmagazine.cz. Na večerní koncert jsou od pondělí 15. září v předprodeji vstupenky v hodnotě 100 Kč, na místě budou zbylé vstupenky k dispozici za 160 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY