Robbie Williams připravil ještě jeden vánoční dárek - vydá koncertní DVD

04.12.2014 19:34 - Jaromír Koc | foto: klapper.cz / musicserver.cz

Pokud má někdo řádně dotažené svoje promo, pak je to Robbie Williams. Nejprve se skoro uzavře před veřejností a jen přes sociální sítě ukazuje svoje rodinné štěstí a pak na nás vybafne a denně něčím překvapí. Nejprve novou deskou, pak bezplatným stažením dosud nezveřejněné písně a nyní živákem.

Robbie Williams se letos v rámci koncertů věnoval hlavně swingu, ale v minulém roce absolvoval extrémně úspěšné turné, které ho zavedlo na ty největší evropské stadiony. Během "Take The Crown Stadium Tour", která dostala svůj název podle studiovky z roku 2012, odehrál šestadvacet koncertů, během kterých zahrál pro téměř milion a půl návštěvníků.

Předposlední zastávkou tohoto turné byl 20. srpna 2013 estonský Tallinn. Tam Robbie vyprodal stadion pro téměř sedmdesát tisíc diváků, a navíc celou show zaznamenal v HD a surround zvuku. Již od pátku 5. prosince si ji fanoušci budou moci pořídit jak digitálně, tak i na DVD a Blu-Ray.

Titul "Robbie Williams - Live In Tallinn" přináší více než dvacet položek, mezi kterými jsou samozřejmě nejen písně z desky "Take The Crown", ale i osvědčené hitovky jako "Rock DJ", "Feel", "She's The One", "Angels", "Let Me Entertain You", "Come Undone" nebo "Kids", během které se ke zpěvákovi na pódiu připojil i Olly Murs.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY