Lana Del Rey vyjede příští rok na turné. Sekundovat jí bude Courtney Love

02.12.2014 12:19 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Elizabeth Woolridge Grant aka Lana Del Rey již nyní láká své fanoušky na léto příštího roku - zveřejnila totiž první termíny nadcházejícího světového turné. Jako hosta si s sebou vezme Courtney Love.

Od tohoto týdne je známo prvních sedmnáct zastávek nadcházejícího "Endless Summer Tour", přičemž zmiňovaná Country se v roli předskokana objeví zhruba na polovině z nich. Zpěvačka tyto koncerty absolvuje mezi květnem a červnem příštího roku a navštíví během nich například americké státy Texas, Kalifornii, Illinois, Québec nebo Floridu. Jak ale tisková zpráva dodává, jde pouze o první várku potvrzených koncertů a v nejbližší době se dozvíme termíny dalších, které se budou týkat také Evropy. V kuloárech se prozatím mluví o vystoupeních v Polsku, Francii a Německu. Zda k nim přibude i Česká republika, ukáže až čas.

Lana je aktuálně pilná i co se nového materiálu týče. Nejenže již píše písně pro další album, ale stihla ještě přispět dvěma songy do nového filmu Tim Burtona "Big Eyes", který má světovou premiéru 25. prosince. Jmenovitě jde o titulní skladbu, kterou napsala se skladatelem Danielem Heathem (Piráti z Karibiku, Da Vinciho kód), a o píseň "I Can Fly", při jejímž vzniku Laně asistoval věhlasný Rick Nowels (Dido, Lykke Li, Madonna, Nelly Furtado).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY