AC/DC hrají ve videu k "Rock Or Bust" stále to stejné stejně dobře

26.11.2014 10:15 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Kolem AC/DC je rušno už delší dobu. Nejdříve přišla radostná zpráva, že legendární hard rockeři přijdou po šesti letech s další řadovou deskou, jenže vzápětí fanoušci posmutněli po informaci, že zakladatel skupiny Malcolm Young už nebyl součástí tvorby nového materiálu a ani se již nevrátí na pódia kvůli vážné nemoci, která ho upoutala do trvalé péče lékařů. A aby toho nebylo málo, bubeník Paul Rudd byl před nedávnem obviněn z přípravy vraždy. Obvinění sice bylo záhy staženo, ale prohřešků proti zákonům si tento dlouholetý rebel nasekal daleko více.

Snad je všem špatným zprávám z tábora AC/DC již konec a přijdou jen ty lepší. Jednou z nich je i nový klip k titulní skladbě "Rock Or Bust". Ten se dle tradice opět věnuje hlavně zasloužilým členům kapely (bez Paula Rudda) a sleduje jejich stále vitální výkon na kruhovém pódiu uprostřed fanouškovského kotle. Video s příběhem asi nikdo moc nečekal, a tak lze konstatovat, že jde o typický videoklip z dílny těchto veteránů.

Nejinak tomu je i v případě skladby samotné. Hitové ambice má a obstojně sekunduje prvnímu singlu "Play Ball". Teď už můžeme jen odpočítávat poslední dny do vydání jednoho z nejočekávanějších rockových počinů letošní zimy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY