Eminem ve videu "Guts Over Fear" nabádá jít za svým snem. Siu opět neuvidíme

25.11.2014 09:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americký rapper Eminem si dal s vizuálem k aktuálnímu hitu pořádně načas. Píseň "Guts Over Fear", ve které si zahostovala i australská zpěvačka Sia, se v rádiovém éteru roztahuje už tři měsíce a teprve teď k ní bylo zveřejněno video.

Ono to ale vlastně dává logiku. Eminem právě toto pondělí (24. listopadu) vydal kompilační dvojalbum "Shady XV", kterým oslavuje patnáct let úspěšného fungování svého labelu Shady Records. Mezi téměř třiceti písněmi najdeme (krom příspěvků například 50 Centa, D12 nebo Bad Meets Evil) i pět zbrusu nových songů přímo od amerického rappera a čtyři další kousky, které dal Marshall Bruce Mathers III do kupy v rámci některého ze svých projektů.

Buďme upřímní, song "Guts Over Fear" má velké hitové ambice hlavně díky hostování Siy, kterou ale ani v tomto klipu neuvidíte (důvod jsme podrobně rozpitvali v nedávném publicistickém článku). Její party odzpívá exotická dívka (modelka Winnie Harlow), která má úspěšnou australskou zpěvačku trošku připomínat. Eminem v klipu k vidění je, ale moc důležitou roli v něm, bohudík, nehraje.

Příběh celého vizuálu, natočeného v detroitském Michiganu, se točí kolem boxera, který zrovna neprožívá nejlepší období svého života. Je zadlužený, jeho přítelkyně čeká dítě, bydlí s otcem, s nímž se stále hádá, a navíc právě přišel o práci. I tak nepolevuje a jde si za svým sportovním snem. Co myslíte, splní si ho?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY