Lana Del Rey bude mít dvě písně v novém filmu Tima Burtona

21.11.2014 18:50 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Lana Del Rey sice v červnu vydala své vlastní album "Ultraviolence", se psaním písní ale rozhodně nepřestává. Tvůrčí přetlak nyní uplatní v novém filmu Tima Burtona "Big Eyes", ve kterém zazní hned dva její čerstvé kousky.

Půjde o titulní skladbu a píseň "I Can Fly". Média hovoří o tom, že "Big Eyes", kterou Lana napsala společně s Danielem Heathem, by měla hrát zhruba uprostřed snímku, druhá jmenovaná, na níž se podílel Rick Nowels, by pak měla být hudebním podkladem pro závěrečné titulky.

Americký režisér Tim Burton si pro připravovaný film zvolil téma života americké výtvarnice Margaret Keane, jejíž malby z padesátých a šedesátých let minulého století byly neprávem připisovány jejímu manželu Walterovi. "Laniny písně vyjadřují Margaretiny pocity naprosto přesně, je to jako monolog jejích vlastních vnitřních myšlenek," popsal nejnovější přírůstky do zpěvaččiny diskografie producent a scenárista snímku Larry Karaszewski.

Kolegové z The Hollywood Reporter předpokládají, že alespoň jedna z nových skladeb z "Big Eyes", jehož premiéra je plánovaná na 25. prosince, se bude ucházet o nominaci na Oscara.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY