Bono boural na kole. Z nemocnice přišly detaily: U2 nebudou hrát týdny

20.11.2014 15:50 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Fanoušci a fanynky U2 už pravděpodobně z jiných zdrojů vědí, že Bono měl v neděli havárku, po které skončil v nemocnici. Ze špitálu, ve kterém se muzikant léčí, ale nyní přišly zprávy, které ukazují, že zdaleka nešlo jen o pár škrábanců a odřenin. Máme se připravit na to, že kapelu v plné sestavě neuvidíme týdny.

K nešťastné události došlo v newyorském Central Parku během Bonovy projížďky na kole. V jednu chvíli se hudebník snažil zabránit střetu s jiným cyklistou, nezvládl ale rychlost a z kola spadl. Podle lékařů utrpěl zlomeninu obličeje v části očnice, tři fraktury levé lopatky a zlomeninu pažní kosti a musel se podrobit několikahodinové operaci.

Chirurg Dean Lorich z Presbyterian/Weill Cornell Medical Center And Hospital For Special Surgery v New Yorku uvedl, že Bonova zranění budou "vyžadovat intenzivní a pokrokovou terpaii", ale že by se frontman U2 měl během několika týdnů zcela uzdravit. Zbytek kapely byl tak mezitím donucen zrušit všechna naplánovaná vystoupení na příští týdny včetně týdenní rezidence v "The Tonight Show" Jimmyho Fallona. Ten si však s náhlou absencí irského bandu poradil po svém, jak se můžete přesvědčit níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY