Na trhu je první díl nové trancové kompilační řady "Subculture - The Residents"

20.11.2014 10:26 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Fanoušci starého dobrého trance, který se vyznačuje songy se 135 BPM a více, se mohou připravit na novou kompilační řadu. Ta dostala název "Subculture - The Residents" a právě v těchto dnech vychází její první díl.

Za celým projektem stojí irský hudebník, DJ a producent John O'Callaghan, který patří ve svém hudebním žánru mezi naprostou špičku. John má na svém kontě již mnoho výběrů, tentokrát se ujal role jakéhosi mentora a bude zároveň i tím, jenž pečlivě vybere DJské kolegy či začínající talenty, kteří mu budou na každém dalším díle vypomáhat.

První část "Subculture - The Residents" přináší na třech discích celkem dvě stě čtyřicet minut nové muziky, kterou kromě Callaghana namíchali i skotský talent Will Atkinson a jeho kanadsko-rumunský kolega The Noble Six. Tito tři zmiňovaní do svých setů zařadili novinky od Seana Tyase, Aly & Fila, Ferry Corstena, Giuseppe Ottavianiho, Arctic Moon, Bryana Kearneyho, Sneijdera, Neptune Project či Alexe Di Stefano Standerwicka.

Kompilace vyšla ve světě 17. listopadu, do české distribuce se dostane přesně o čtrnáct dní později. Pokud nechcete čekat, koupit si ji můžete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY