Chystá se premiéra dokumentu o Twisted Sister

18.11.2014 14:31 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Pokud vám u dnešních kapel chybí pompézní metalový styl, nenechte si ujít snímek o jedné z nejslavnějších heavy-metalových formací Twisted Sister. Dokument s titulem "We Are Twisted F*cking Sister!" má k fanouškům dorazit ještě tento měsíc.

Za snímkem stojí německý filmař Andrew Horn a svou světovou premiéru si odbude v Amsterdamu na mezinárodním filmovém festivalu dokumentárních snímků - největším filmovém festivalu svého druhu. Pokud byste si tedy chtěli udělat výlet, naplánujte si příjezd tak, abyste stihli první promítání v neděli 23. listopadu v půl jedenácté dopoledne. Součástí bude totiž i diskuse s kytaristou skupiny Jay Jay Frenchem a výše uvedeným filmařem. Pokud byste si raději zajeli na filmový festival Soundtrack Cologne do německého Kolína, máte na výběr ze dvou termínů promítání - 23. a 26. listopadu.

Frontman Dee Snider uvedl, že Andrew Horn umně zachytil samotné srdce kapely. "Snímek je pro naše opravdové fanoušky, kteří mají rádi naši tvorbu do morku kostí, nebo také pro ty, kteří se o nás touží dozvědět více. Je zpracovaný nezávisle - tedy tak, jak by dokument tohoto typu měl být vytvořen. Muzikanty, kteří se snaží předvádět, vypadat co nejlépe a tvořit propagandu, tu skutečně nenajdete," dodal ještě zpěvák.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY