Lenny Kravitz nahradí zrušený pražský koncert pár dní před Vánoci

16.11.2014 15:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Den před pražským koncertem, který se měl uskutečnit 13. listopadu, oznámil management amerického zpěváka Lennyho Kravitze, že je padesátiletý umělec nemocný, a proto je nucen zrušit nadcházející vystoupení ve Vídni a Praze. Bohudík už byl nalezen náhradní termín a nebudeme muset čekat příliš dlouho.

Pořádající agentura Live Nation se po nuceném zrušení show okamžitě pustila s managementem do hledání nového termínu, ve kterém by Lenny Kravitz mohl pražskému publiku zahrát, a nakonec byla úspěšná. Akce se tedy uskuteční krátce před Vánoci, a to v pátek 19. prosince. Již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a zbývající je možné zakoupit v předprodeji sítě Ticketportal v ceně od 990,- do 1490,- Kč.

Připomeňme, že newyorský hudebník přijede v prosinci do České republiky v rámci turné k novému, již desátému studiovému albu "Strut", které si vydal pod vlastním labelem. Ve světě desku v současné době reprezentuje singl "New York City", v tuzemských rádiích je stále ještě ke slyšení předchozí "Sex".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY