Nicole Scherzinger je v "Run" pokorná a zpívá jí to fantasticky

14.11.2014 14:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

O aktuálním albu "Big Fat Lie" americké zpěvačky Nicole Scherzinger toho bylo v poslední době napsáno již hodně. Kromě ne zrovna skvělých prodejů si půvabná ex-frontmanka Pussycat Dolls vysloužila i nepříliš pochvalné recenze, což se Nicole snaží vylepšovat živými vystoupeními, rozhovory v rádiích, a hlavně hodně aktivní komunikací s fanoušky na sociálních sítích.

Aktuální singl "On The Rocks" jednoznačně propadl, a tak zpěvačka přispěchala s videem k další písni, kterou chtěla původně oslovit především americké publikum. Baladu "Run", která uzavírá základní verzi desky, pro Nicole napsal Justin Tranter z americké rockové kapely Semi Precious Weapons. Smutný song je postaven pouze na krásném vokálu, který je doprovázen klavírem a smyčci. Scherzinger v něm potvrzuje, že jako interpretka rozhodně patří k těm nejlepším a dává svému hlasu (hlavně na konci) pořádně zabrat.

Ani vizuál se tentokrát nesnaží nikterak ohromit, což je dobře. Nicole, která se v něm prochází po zámku, se prezentuje téměř bez-make upu a song zpívá srdceryvně do kamery. Opět se tak potvrzuje, že míň je někdy víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY