Pětadvacetiletí J.A.R. zahrají s mnoha hosty 17. listopadu v Lucerně

16.11.2014 09:35 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jako každý rok i letos bude kapela J.A.R. 17. listopadu okupovat Velký sál pražské Lucerny. V den výročí Sametové revoluce budou totiž i J.A.R. slavit na den přesně pětadvacet let. Skupina si poprvé ve své kariéře tentokrát pozvala významný počet hostů. Na pódiu se představí třeba Vojta Dyk, Vladimir 518, Matěj Ruppert, Tereza Černochová, Xavier Baumaxa, Markéta Foukalová a mnoho dalších.

Uteklo to jako voda a z bandy bláznivých recesistů se po pětadvaceti letech stal vážený band, který znovu hodlá naservírovat pečlivý výběr toho nejlepšího. J.A.R. menu bude bohaté - přes "Jakýpak vokolky", "Moj Swiat", "Papa Was A Rolling Stone", "Tak tady M.A.S.H.", "Maximig", "Bulháry", "Metamegamastítko" až po "Jsem pohodlný" či "Hamas". Do hlavy i duší tak jistě opět vypálí nezapomenutelné zážitky dvojího druhu.

První je umělecký a druhý emocionální. A to když se celá desítka hráčů dostane do koncertního varu a společně s publikem začne ztrácet pojem o realitě. Koncert je zahrnut do velkého Festivalu svobody. Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY