Kieslowski pokřtí ve středu novinku na trojkoncertu s Květy a Bratry Orffovými

12.11.2014 09:50 - Veronika Ondečková | foto: Honza Průša, musicserver.cz

Mimořádně nabitý večer čeká ve středu 12. listopadu brněnské Sono Centrum. Hned tři skupiny ze tří různých měst společně vystoupí na jednom pódiu. První na řadu přijdou Bratři Orffové, dvakrát ocenění soškou Anděl za svou aktuální desku "Šero", která jim k triumfu dopomohla v kategoriích Album a Skupina roku. Jako další v pořadí se brněnskému publiku představí projekt Kieslowski, který dá ochutnat ze svojí čerstvé novinky "Mezi lopatky". Album, které vzniklo během loňské zimy na území severní Francie, je pro Kieslowski do značné míry přelomovým a ze všech stran sklízí samý pozitivní ohlas.

Pro folkové duo hrající křehké písničky ve složení Maria Kieslowski a David Pomahač bude trojkoncert mimořádný tím, že v jeho průběhu novinku zároveň slavnostně pokřtí. V této souvislosti se po jejich boku jako speciální host představí rovněž producent Jan P. Muchov, který má významný podíl na proměně zvuku Kieslowski a s kapelou si během unikátního koncertu zahraje několik písniček.

Trojlístek vystupujících uzavře dávno dobře zavedená kapela Květy, jejíž diskografie čítá již devět alb, z nichž poslední s názvem "Bílé včely" získalo ocenění Vinyla za nejlepší album roku 2012. Koncert mimořádně silné sestavy startuje přesně v osm hodin večer a cena vstupného činí 350 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY