Lenny Kravitz v "New York City" opěvuje svoje rodné město

13.11.2014 08:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americký zpěvák Lenny Kravitz měl v tomto týdnu své nové (a povedené) album "Strut" představit i svým českým fanouškům. Kvůli nemoci byl ale koncert odložen, a tak máme alespoň o to více času si novou kolekci naposlouchat. Deska, jež je prvním počinem, který padesátiletý hudebník vydal na svém vlastním labelu, sbírá po světě zatím převážně pozitivní recenze, ale její prodeje do tohoto okamžiku nejsou nikterak ohromující. Třeba k vylepšení skóre přispěje singl "New York City", ke kterému Lenny právě představuje vizuál.

Funky song je asi nejosobnější písní, kterou desátá studiovka Lennyho Kravitze nabízí. "Je to oslava mého milovaného města, kde jsem strávil celý svůj život. New York a jeho hudební scéna jsou tím, co mě celý život formovalo a udělalo ze mě toho člověka, kterým jsem dnes," uvedl zpěvák nedávno pro rakouská média.

A vzhledem k tomu, že píseň je o jeho rodném městě, i video bylo natočeno právě tam. Lenny Kravitz se se v něm prochází oblíbenými, i když ne vždy zrovna atraktivními místy, kde trávil velkou část svého dětství a později i brnkal na kytaru. Proto nečekejte žádnou velkou story, prostě jen hromadu záběru jeho města a pár spontánních reakcí překvapených fanoušků, kteří náhodně potkají svého idola.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY