Fritz Kalkbrenner nás naučí v Roxy chodit po hladině

09.11.2014 09:58 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

"Jestli někdo našel třináct způsobů, jak chodit po vodní hladině, stejně jako proslulý řezbář z Nazareta, je to právě Berlíňan Fritz Kalkbrenner na svém novém albu," glosoval v recenzi nového alba "Ways Over Water" německý časopis Laut.de a nebyl daleko od pravdy.

Nové album Fritze Kalkbrennera vás vyzve na výlet po hladinách proměnlivých vod, kde se míchají spodní proudy berlínské elektroniky s přesně dávkovaným přílivem pozitivních a soulových melodií. Přes instrumentální vodní plochy se častěji než obvykle rozprostírají vlny charismatického vokálu a posluchače v roli objevujícího poutníka jen výjimečně vytrhnou popově výraznější singly "Back Home" nebo "One Of These Days". Fritz Kalkbrenner, známý brilantním masteringem, svůj třetí diamant vybrousil tak, aby se posluchač mohl při chůzi vždy nezávazně ponořit pod hladinu, vychutnat si půvab jednotlivých skladeb a zároveň si užívat okouzlení albem jako jedním celkem.

Fritz Kalkbrenner nám vše přijede představit už příští víkend a to v rámci speciálního dvojkoncertu. Jeho exkluzivní dvouapůlhodinový live set bude oba dny (14. a 15. listopadu) doprovázet fresh jméno ze Suol labelu, producentka a zpěvačka Meggy. Stejně jako minulý rok i tentokrát si s sebou přiváží vlastní vizuální a světelnou show.

Dveře klubu se v obou případech otevřou netradičně už ve 21:00 a Fritzova show začíná již o půlnoci. Pro komfort návštěvníků doporučujeme brzký příchod a nákup lístků v předprodeji za 470 Kč + poplatky, v NoD za zvýhodněných 490 Kč. V roce 2013 byl Fritzův koncert na místě již vyprodaný.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY