Beyoncé vydá platinový box své loňské desky

05.11.2014 08:55 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Včera jsme přinesli informace týkající se pokračování eponymního alba zpěvačky Beyoncé. Stačil ale den a vše je zase úplně jinak. Listopad totiž přinese speciální platinový box její loňské desky.

Titul s prostým názvem "Beyoncé - Platinum Edition Box Set" vyjde 24. listopadu a bude čítat dvě CD a dvě DVD. Obsah těch prvních bude identický s loňskou kolekcí, fanoušci se ale dočkají i mnoha bonusů, které budou na hudebních nosičích dostupné úplně poprvé.

Především půjde o audio CD, které obsáhne dvě nové skladby s názvy "7/11" a "Ring Off" a čtyři remixy. V nich si zahostovali Kanye West, Nicki Minaj, Mr. Vegas a Pharrell Williams.

Ještě zajímavější bude ale bonusové DVD. Na něj diva zařadila deset songů, které byly zaznamenány na jejím "Mrs Carter Show World Tour". Rozsáhlé luxusní balení platinového boxu ještě doplní booklet plný fotografií a zpěvaččin oficiální kalendář na rok 2015.

Kompletní tracklist bonusového materiálu bude vypadat takto: Bonus Audio CD: 7/11, Flawless (Remix featuring Nicki Minaj), Drunk in Love (Remix featuring Jay-Z & Kanye West), Ring Off, Blow (Remix featuring Pharrell Williams), Standing On The Sun (Remix featuring Mr. Vegas).
Live DVD: Run The World (Girls), ***Flawless, Get Me Bodied, Blow, Haunted, Drunk In Love (Featuring Jay-Z), 1 + 1, Partition, Heaven, XO.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY