Lisa Stansfield vystoupí v Praze už příští sobotu

26.10.2014 10:15 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Trojnásobná držitelka Brit Awards poprvé vystoupí před českým publikem. Již příští sobotu 1. listopadu můžou fanoušci Lisu Stansfield vidět v Praze ve Velkém sále Lucerny.

Začátkem letošního roku u nás vyšlo zatím její poslední studiové album s názvem "Seven", které hudebně odkazuje spíše ke kořenům a stylizaci, jež byla pro Lisu typická v jejích hudebních začátcích v osmdesátých letech. Zpěvačka se v minulosti inspirovala mnoha umělci a v nedávném rozhovoru pro zahraniční server polarmagizens zmínila některé z nich.

"V minulosti mě velmi inspirovali umělci jako Diana Ross, Marvin Gaye, Chaka Khan a Prince. Ze současných hvězd bych ráda zmínila Adele a Emeli Sandé, které jsou úžasné. Mám ráda, když ženské umí dobře zpívat a k tomu skvěle psát texty. Neuvěřitelný mi rovněž připadá John Newman."

Album "Seven" vyšlo po delší časové odmlce, která pro Lisu nebývá úplně typická, nicméně deska sklízí pozitivní ohlasy od kritiků a svým obsahem nezklamala ani fanoušky. Nahrávka "Seven" se zatím vyšplhala na třináctou příčku prodejnosti ve Velké Británii a v rádiích zní popově laděný hit "Can't Dance" a skladba "Carry On".

Na pražském koncertě, kam zavítá v rámci své evropské tour, se můžeme těšit i na starší hity, které průřezově mapují její hudební vývoj a úspěchy. Nejen fanouškům dobře známe písně jako "All Around The World" nebo "This Is The Right Time", které patří k jejím světovým hitům, snad v pražském playlistu nebudou chybět. Z Prahy Lisa Stansfield pokračuje do Polska a dále do Lotyšska, kde své letošní turné 4. listopadu zakončí. Vstupenky na listopadový koncert v České republice lze ještě zakoupit v síti Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY