Taylor Swift si u Jimmyho Kimmela se "Shake It Off" a "Out Of The Woods" podmanila publikum

27.10.2014 08:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Právě dnes (27. října) vychází po celém světě nové studiové album Taylor Swift, které dostalo prostý název "1989". Díky dosavadní komerční úspěšnosti zpěvačky je nadmíru jasné, že i pro vydavatelství Universal Music jde o jednu z nejzásadnějších hudebních událostí tohoto podzimu, což potvrzuje i právě běžící obrovská mediální kampaň.

Ta čítá mimo jiné i několik živých vystoupení v televizi. V Americe mezi top pořady, kde se můžete nejúspěšněji prodat, patří pravidelná show Jimmyho Kimmela. Tam se Taylor zastavila v minulém týdnu a naživo představila obě dvě již známé písně z aktuální novinky, tedy songy "Shake It Off" a "Out Of The Woods".

Její vystoupení jednoznačně potvrzuje, že interpretka přijala požadavky hudebního trhu a plně se mu podvolila. Pokud tedy pomineme fakt, že hudební podklady obou písní byly puštěny ze záznamu (nebojte, kapela na pódiu i tak je), sama Swift, která ještě nedávno vytvářela dojem puritánky, čemuž odpovídalo i její oblečení, se nyní prezentuje v provokativním sexy outfitu.

V rámci její performance, kdy její vokály podpořily i čtyři doprovodné zpěvačky, jí asi není mnoho co vytknout - pokud to nepřehání s tančením či běháním a vše udýchá, Taylor Swift opravdu umí velmi slušně zpívat. Polemizovat tedy můžeme nad tím, zda jí kompletní odklon od country, tedy hudebního stylu, který ji dal před osmi lety slávu, nezlomí vaz. První reakce na desku “1989“ jsou sice velmi pochvalné, patriotičtí fanoušci country ale mohou nad albem ohrnout nos. Zpěvačce tak nezbývá než doufat, že se díky "1989" vytvoří i silná základna těch nových.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY