50 Cent, Sufjan Stevens a další si zahrají se Cyndi Lauper

24.10.2014 15:48 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Už čtvrtý ročník koncertu "pro všechny dobré lidi" Home For The Holidays chystá Cyndi Lauper. Benefiční festival se uskuteční v sobotu 6. prosince v newyorském Beacon Theatre a line-up letošního běhu je tradičně více než pestrý.

Účast na akci této americké zpěvačky, skladatelky, herečky a bojovnice za práva LGBT komunity přislíbili 50 Cent, Sufjan Stevens, Salt N Pepa, Natalie Maines z Dixie Chicks, Patty Griffin, Emily West, STRFKR, Liv Warfield nebo Hoda Kotb. Večerem budou provázet Rosie O’Donnell a Laverne Cox.

"Jsem ohromena tím, že někteří umělci a umělkyně obětují svůj čas a nabízejí svůj talent téhle akci každý rok, a jsem ráda i za nové tváře, které se k nám v prosinci připojí," nechala se slyšet Cyndi.

Koncertní show Home For The Holidays má za cíl rozšířit povědomí o existenci mladých LGBT bezdomovců, výtěžek z akce jde na konto zpěvaččina nadačního fondu True Colors Fund, který tuto skupinu Američanů dlouhodobě podporuje. Další informace včetně těch o vstupenkách hledejte zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY