shop.musicserver.cz
Nové desky pro 44. týden

Nové desky pro 44. týden

Vydáno: 26.10.2014 08:23 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Příští týden bude v novinkách velmi rozmanitý. Můžete se těšit na alternativní pop Jany Kirschner, blues rock Yusufa aka Cata Stevense, urban music Nicole Scherzinger, country George Straita, pop rockové Chinaski, jazz soul Annie Lennox, nebo rock'n'roll Jerry Lee Lewise. Rockery potěší reedice od Led Zeppelin nebo Sonaty Arcticy a taky novinka Black Veil Brides.

Pokud se v pondělí 27. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Taylor Swift - 1989 (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: r'n'b / pop

Taylor Swift - 1989
Jednu z nejočekávanějších desek letošního roku má na svědomí Taylor Swift, která dva roky od vydání úspěšného alba "Red" ohlásila definitivní odklon od country popu. Potvrdila to navíc i vydáním singlu "Shake It Off", který už nyní dobývá vrcholky světových hitparád. Na tento úspěch se už chystá navázat svým pátým studiovým albem "1989", jehož název skrývá rok narození zpěvačky. Novinku začala připravovat už loňský říjen a proces skládání trval víc jak půl roku. Inspirací jí byly rané nahrávky Madonny a Annie Lennox. Se změnou zvuku jí pak vypomohla špička současné hudební scény - Max Martin, Ryan Tedder a Shellback. Jednu písničku s ní napsali i Imogen Heap a Jack Antonoff z kapely Steel Train. Celkem takto vzniklo třináct písniček, které deluxe edici rozšíří ještě dalších šest skladeb včetně tří hlasových demo nahrávek. První střípky z alba a zmíněný singl "Shake It Off" jsme vám již představili.


Jana Kirschner - Moruša čierna (Slnko Records)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní pop

Jana Kirschner - Moruša čierna
Minulý rok vydala Jana Kirschner své album "Moruša biela" a už tehdy se vědělo, že na ní naváže "Moruša čierna". Ta se nyní dostává na pulty obchodů a temnější nemá být pouze názvem, ale i hudebně. Na jeho vzniku spolupracovalo se slovenskou zpěvačkou přes dvacet muzikantů z Česka, Slovenska a Velká Británie a produkce se ujal její partner Eddie Stevens. "'Moruša čierna' má celkem devět skladeb. Je to moje nejodvážnější album a jsem přesvědčená, že i nejpřekvapivější. Byla to pro mě obrovská výzva, nejen jako pro zpěvačku, ale i jako pro autorku. Některé texty jsou poměrně dlouhé básně, na kterých jsem pracovala celé měsíce. Někdy si zas naopak hraji s jednoduchými dobře znějícími slovíčky. 'Moruša čierna' je plná nových zvuků, je hluboká i radostná, elektronická i akustická, ale hlavně je slovenská." Více o těchto hrátkách může naznačit už první singl "Muzika!". Dodejme jen, že k sehnání bude i dvojalbum, obsahující jak bílou, tak černou část.


Yusuf / Cat Stevens - Tell 'Em I'M Gone (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk rock / blues

Yusuf / Cat Stevens - Tell 'Em I'M Gone
Zpěvák, skladatel a čerstvý obyvatel rockandrollové Síně slávy Yusuf Islam alias Cat Stevens se po pětileté přestávce vrací s albem "Tell 'Em I'm Gone". Bude obsahovat deset nových nahrávek, které se natáčely na několika místech po celém světě, včetně Los Angeles, Dubaje, Bruselu a Londýna. Z poloviny bude tvořeno autorskými skladbami, zatímco dalších pět písniček si vypůjčil od jiných autorů. Mezi ně se dostaly americké standardy "You Are My Sunshine" a "Big Boss Man" nebo "Dying To Live" Edgara Wintera. Ve studiu pak spolupracoval s Richardem Thompsonem, bluesovou legendou Charliem Musselwhitem, zpěvákem a skladatelem Bonniem "Prince" Billym a kytaristou Mattem Sweeneyem. Produkce se ujal Cat Stevens společně s Rickem Rubinem. "I když jsem se v průběhu své padesátileté hudební kariéry dotkl mnoha různých lyrických terénů, melodických údolí i duchovních objevů, vždy existovala cesta, po které jsem se chtěl vydat. Skrytá v pozadí, za tou proslulou personou, číhalo mé R&B alter-ego, které čekalo, až se osvobodí," říká Yusuf k novému albu. První ochutnávky pak servíruje na svém YouTube.com profilu.


Chinaski - Rockfield (BrainZone Records)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / pop rock

Chinaski - Rockfield
Chinaski letos oslavili dvacet let své kariéry a co je lepší oslavou než nové album? Kapela je téhož názoru, a tak vydává novinku "Rockfield". Pokud byste se divili anglickému názvu a začali se obávat, zda Chinaski nezměnili jazyk, pak vás můžeme uklidnit - stále zpívají česky a deska dostala název podle nahrávacího studia v jihovýchodním Walesu, kde novinka ve velmi krátkém čase vznikla. Pozval je tam britský producent Greg Harver, který s kapelou natočil už dvě písničky na jejich bestofku "20 let v síti". Spolupráce s ním se české skupině zalíbila natolik, že ho požádali, aby s nimi natočil celou desku. Souhlasil a jeho podmínkou bylo, že natáčet se bude právě ve studiích, kde v minulosti nahrávali například Queen, Oasis, či Black Sabbath. Všechno toto mělo vliv na celkový zvuk: "Greg nás odvezl daleko od domova, nikdo z nás se nemusel večer nikam vracet, takže jsme se soustředili pouze na práci. Dříve jsme pracovali tak, že jsme všechny písničky nazkoušeli do poslední noty, tentokrát jsme nechali otevřené formy a více jsme ve studiu experimentovali," popisuje Michal Malátný. Výsledkem je jedenáct písniček, jejichž ukázky najdete na stránkách formace.


Annie Lennox - Nostalgia (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: tradiční pop / jazz / soul / blues

Annie Lennox - Nostalgia
Skotská zpěvačka Annie Lennox se svými alby příliš nespěchá. Nebudeme-li počítat čtyři roky staré vánoční album "A Christmas Cornucopia", pak novinka "Nostalgia" navazuje na album "Songs Of Mass Destruction" z roku 2007. Ačkoli ani to není tak úplně pravda. Místo vlastního materiálu, totiž na desku nazpívala dvanáct coververzí převážně pocházející z takzvaného Great American Songbook. Najdete mezi nimi její interpretace například Gershwinovy "Summertime", "God Bless The Child" od úchvatné Billie Holiday, "Moon Indigo" od Duke Ellingtona, "Georgia In My Mind", kterou proslavil Ray Charles či "I Put A Spell On You" původně od Screamin' Jay Hawkinse. Řadu z nich již nyní zpěvačka prezentuje prostřednictvím svého webu. Na jejich produkci se podílel zpěvaččin dlouholetý přítel spolupracovník Mike Stevens, k němuž se připojil ještě Don Was. Pokud vás písničky zaujmou, budete mít možnost album sehnat i na vinylu.


Tip týdne

George Strait - The Cowboy Rides Away: Live From AT&T Stadium (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: country

George Strait - The Cowboy Rides Away: Live From AT&T Stadium
Když v roce 2012 šedesátiletý George Strait oznámil, že jeho následující turné bude poslední v kariéře, asi netušil, co se poté strhne. Protáhlo se na dva roky a během bezmála padesáti show se stalo jedním z nejúspěšnějších ve Státech. Úplně poslední koncert se odehrál letos v červnu v texaském Arlingtonu na stadionu AT&T před zraky více jak sto tisíc lidí. Na koncertě s ním tehdy vystoupili prakticky všechny countryové star, které hostovali na jeho koncertech v průběhu celého turné. Na pódiu, umístěném uprostřed hrací plochy, se tak vystřídali Jason Aldean, Kenny Chesney, Sheryl Crow, Eric Church, Ronnie Dunn, Vince Gill, Faith Hill, Alan Jackson, Miranda Lambert, Martina McBride, Lee Ann Womack, nebo Asleep At The Wheel. Není tedy divu, že právě tenhle koncert se dočkal i záznamu, který nyní vychází pod názvem "The Cowboy Rides Away: Live from AT&T Stadium". Hodně o tomto koncertu může naznačit jeho sestřih na YouTube.com. Pokud by se vám video podoba zalíbila, doporučujeme ještě chvíli posečkat, v listopadu by měla být k dostání i na DVD.


Black Veil Brides - Black Veil Brides IV (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hard rock

Black Veil Brides - Black Veil Brides IV
Od poslední desky "Wretched and Divine: The Story of the Wild Ones" uplynul teprve rok a američtí Black Veil Brides připravili pro své fanoušky novou desku "Black Veil Brides IV". Malá hrstka vybraných fandů měla dokonce možnost sinové písně poslechnout na speciálním večírku, který Black Veil Brides uspořádali začátkem září. Jak pak fanoušci - a také vybraný média - přiznali, na desce je silně patrný rukopis Boba Rocka, kterého si formace vybrala jak producenta. Výsledkem plodné práce ve studiu je jedenáct nových kousků a některé z nich si můžete poslechnout na stránce odkaz ven.


Nicole Scherzinger - Big Fat Lie (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: r'n'b / pop

Nicole Scherzinger - Big Fat Lie
Na svém druhém albu začala Nicole Scherzinger pracovat už více než před rokem po skončení deváté řady britského X Factoru, kde byla jedním z mentorů. Nicméně nakonec z této přípravy vzešel pouze singl "Boomerang", protože americká zpěvačka vzala ještě jednu sérii. Novinka s názvem "Big Fat Liar" tedy vychází až nyní a přinese celkem jedenáct písniček, s nimiž jí pomohli především The-Dream a Tricky Stewart. Mají na svědomí jak autorství, tak produkci velké části alba a stylově jí nasměrovali především do popu s prvky r'n'b a urban music. Sama Nicole pak přiznává inspiraci v albu Janet Jackson "The Velvet Rope" z roku 1997 a také skupinou Sade. Na hosty je nahrávka překvapivě chudá, pouze v jedné skladbě doplnil zpěvačku rapper T.I. Na zpěvaččině kanálu YouTube.com najdete jak videa k prvním třem singlům, tak i sampler celého alba.


Bush - Man On The Run (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní rock

Bush - Man On The Run
S novou studiovkou se po třech letech hlásí i britská alternativní rocková formace Bush. V sestavě, který čítá Gavina Rossdalea, Robina Goodridge, Chrise Taylora a Coreyho Britze se ale jedná už o druhou studiovku (to první byla "The Sea Of Memories", která vyšla v roce 2011). A aby toho nebylo málo, letošní vydání "Man On The Run" vychází na dvacetileté výročí od uvedení debutu "Sixteen Stone". Novinku s tracklistem čítajícím jedenýct písní produkovali pánové Nick Raskulinecz a Jay Baumgardner a podle dosavadních ohlasů se hodnocení docela liší. Vy jste si mohli udělat obrázek po poslechu trojice singl "The Only Way Out", titulní "Man On The Run" a "Loneliness Is A Killer". Uvedené ochutnávky si také můžete poslechnout na odkaz ven.


Jerry Lee Lewis - Rock & Roll Time (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: country / rock'n'roll

Jerry Lee Lewis - Rock & Roll Time
Ačkoli před pár dny Jerry Lee Lewis oslavil už devětasedmdesát let, stále je hudebně velmi aktivní. O tom koneckonců vypovídá i jeho zbrusu nové album "Rock & Roll Time". Podobně jako u svých posledních dvou desek "Last Man Standing" a "Mean Old Man" i v případě této nahrávky mu ve studiu hodně vypomohli jeho přátelé. Vrátili se tak například Keith Richards, Ron Wood, Shelby Lynne, Neil Young, někdejší člen kapely The Band Robbie Robertson, člen E-Street Bandu Nils Lofgren, nebo Jon Brion. Jedněmi z mála nováčků pak byli Dereck Trucks a Daniel Lanois. S nimi pak nahrál písničky svých kolegů, takže uslyšíte skladby Krise Kristoffersona, Boba Dylana, Chucka Berryho, Jimmyho Reeda, nebo Jimmie Rodgerse. Asi nejznámější předělávkou pak je Cashova "Folsom Prison Blues". Titulní píseň představuje web časopisu Rolling Stone.


Devin Townsend Project - Z2 (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní metal

Devin Townsend Project - Z2
Pokud se řadíte k příznivcům Davina Townsenda, můžete se tento týden těšit na hodnotnou dávku muziky právě od tohoto kanadského hudebníka. Novinka s titulem "Z2" (zkráceně "Ziltoid 2") sestává ze dvou desek vydaných dohromady: ze "Sky Blue", desky vydané pod hlavičkou Devin Townsend Project a koncepční desky "Ziltoid" s titulem "Dark Matters". Poslední z uvedených navazuje na Devinovu sólovku "Ziltoid The Omniscient" vydanou v roce 2007. Jak z uvedených informací vyplývá, jedná se o dlouhodobý projekt, se kterým se Devin Townsend veřejně pochlubil v roce 2009. A jak bývá u tohoto hudebníka zvykem, rozhodně netroškaří. První z alb čítá dvanáct písní a druhá deska dalších jedenáct. Na obou albech při tom hostuje Anneke van Giersbergen, Devinova velká múza. Z dalších hostů uveďme také Dominique Lenore Persiho (Stolen Babies) nebo Chrise Jericho (Fozzy, Y2J). Ukázku v podobě kousku "Deathray" najdete tady odkaz ven.


David Garrett - Timeless - Brahms & Bruch Violin Concertos (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vážná hudba

David Garrett - Timeless - Brahms & Bruch Violin Concertos
Německého houslistu Davida Garretta obvykle představujeme jako interpreta klasického crossoveru, který předělává popové hity do klasické hudby a spolupracuje na nich třeba i s popovými hvězdami. Se svoji novou nahrávkou "Timeless - Brahms & Bruch Violin Concertos" se ovšem vrací k vážné hudbě jako takové. Jak už napověděl název, zaměřil se na kompozice skladatelů Maxe Brucha a Johannese Brahmse, které natočil společně s Izraelským symfonickým orchestrem. Více se o tomto album rozpovídal v traileru na YouTube.com, kde zní i řada ukázek z alba.


Transatlantic - KaLIVEoscope (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní metal

Transatlantic - KaLIVEoscope
Rocková superskupina Transatlantic připravila pro své příznivce a vůbec fanoušky alternativního rocku předčasné Vánoce. Neal Morse, Mike Portnoy, Pete Trewavas a Roine Stolt dali dohromady honosný živák s titulem "KaLIVEoscope", jenž bude k dostání hned v několika edicích: Jako speciál čtyř diskový digipak, šesti diskový deluxe box set a také jako BluRay se záznamem celého vystoupení v Cologne. Pro fajnšmekry je také připravena limitovaná šesti diskový mutace s vánočním balíčkem. Obsahuje 3 CD a 2 DVD, kde najdete kromě dalšího i kompletní záznam show v Tiburgu a samozřejmě i výše uvedený set z Cologne.


Kristína - Tie naj (vlastní náklad)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Kristína - Tie naj
Slovenská zpěvačka Kristína má na svém kontě tři komerčně úspěšná alba a více než desítku rádiových hitů. Není tedy divu, že se konečně rozhodla rekapitulovat a svým fanouškům servíruje svoji první výběrovou desku s názvem "Tie naj". Posluchači na ní najdou všechny známé hity jako "Horehronie", "Pri oltári", "Stonka", "Život je vždy fajn" nebo loňskou hitovku "Rozchodový reggaeton". Mezi patnácti položka je i jedna novinka, a to skladba "Ta ne". Album toho nejlepšího půvabná zpěvačka podpoří i několika koncerty po České republice, které odstartuje již 6. listopadu v Pardubicích. Kromě obchodů si album "Tie naj" můžete zakoupit i v jejím internetovém shopu, pokud tak učiníte, desku dostanete s vlastnoručním podpisem.


Tomáš Pastrňák - Pozvánka na koncert (t.p. records)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk

Tomáš Pastrňák - Pozvánka na koncert
Tomáš Pastrňák je ostravský písničkář, který se v devadesátých letech zabýval elektronickou hudbou. Následně působil v ostravských poprockových kapelách (například Poloha 13 a Icona) a od roku 2008 koncertuje sólově s akustickou kytarou. V současné době ho můžete naživo vidět hlavně v duu s perkusistou Romanem Pluhařem. V roce 2013 vydal singl "Slunečnice", na jehož vzniku spolupracoval s Borisem Carloffem a nyní konečně přichází se svým debutovým albem "Pozvánka na koncert", které před pár dny úspěšně pokřtil na koncertech v Praze a Ostravě. Pilotním singlem desky se stala skladba "Konec světa", která se pomalinku dere i do českých rádií a má i svůj vizuál. Na interpretově Youtube kanálu ale můžete využít i oficiální album player a poslechnout ukázky všech písní z desky.


Jiří Šlitr - Plakala panna, plakala (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop

Jiří Šlitr - Plakala panna, plakala
Na podzim roku 1969 se rozhodl Jiří Šlitr vytvořit pro Československou televizi zajímavý neformální pořad s anonymními mladými lidmi. Šlitr seděl u klavíru, hlouček mládeže jej obklopoval a společně velmi otevřeně a neškrobeně rozprávěli a zpívali písničky z Reduty, Semaforu, Osvobozeného divadla a oblíbené písně Jiřího Šlitra s texty Jiřího Suchého. Režii měl Jiří Menzel a spoluautorem byl Pavel Kopta. Vzniklé dvě půlhodiny, odvysílané však, již po smrti Jiřího Šlitra měly u publika mimořádný ohlas. Amatérské zvukové záznamy tohoto Šlitrova televizního vystoupení se pak v letech normalizace staly vzácným pokladem, protože oba pořady televize nejen že nereprízovala, ale přímo smazala. Díky nabídce několika nadšenců a sběratelů se podařilo obě vystoupení zrekonstruovat a vyčistit. Ty nyní vycházejí pod názvem "Plakala panna, plakala" a vy je můžete okusit na Supraphonline.cz.


Reedice od Led Zeppelin a Sonata Arctica

S blížícími se vánočními svátky se hudební vydavatelství začínají předhánět v nejrůznějších reedicích a dalších vydatných balíčků. Výjimkou není ani arzenál Led Zeppelin, který prochází modernizací a na pultech se tak objevují notoricky známá alba v tom nejlepším možném zvukovém provedení. V druhé vlně se fandové mohou těšit na desky "Led Zeppelin IV" a "Houses Of The Holy" s originálním tracklistem i alternativními verzemi písní. Je jasné, že po tolika reedicích, kterých se desky Led Zeppelin již dočkaly, není moc co dalšího objevit. Trénované uši znalců ale drobné nuance poznají. Zato finská powermetalové formace Sonata Arctica se na reedici své slavné desky "Ecliptica" docela činila. K patnáctému výročí, které letos nahrávka slaví, nadělili muzikanti fanouškům verzi "Revisited", obohacenou o dva bonusy. Jedním z nich je "I'm Hanuted", původní japonský bonus, který pochází ještě z doby, kdy kapela fungovala jako Tricky Beans a "I Can't Dance", coververze od Genesis.


Sol Gabetta - Prayer (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vážná hudba

Sol Gabetta - Prayer
Argentinská cellistka Sol Gabetta trvale žijící ve Švýcarsku si připravila pro své fanoušky na nové album "Prayer", jehož název není bezdůvodný. Ve společnosti souborů Amsterdam Sinfonietta a Orchestre National de Lyon na něj totiž nahrála židovské melodie třech různých světových autorů. Logická volba padla na Ernesta Blocha, jehož titulní skladbu už léta hraje na svých koncertech. K němu se pak přidala ještě kompozice Dmitrije Šostakoviče a Pabla Casalse. Ukázky všech skladeb najdete na soundcloud.com vydavatelství Sony Classical.


Dále vychází:

1349 - Massive Cauldron Of Chaos (Mystic Production)
Abysmal Dawn - Obsolescence (Mystic Production)
At The Gates - At War With Reality (Universal)
At The Gates - At War With Reality/Ltd. (Universal)
Atriarch - An Unending Pathway (Mystic Production)
Beyond Creation - Earthborn Evolution (Mystic Production)
Bloodbath - Bloodbath Over Bloodstock (Mystic Production)
Blut Aus Nord - Memoria Vetusta Iii (Saturnian Poetry) (Mystic Production)
Crobot - Something Supernatural (Mystic Production)
Daniel Kyzlink - Rocková MšE (Multisonic)
Devin Townsend Project - Z2/Limited (Universal)
Dionne Warwick - Feels So Good (Universal)
Felix Slováček - World Melodies (Multisonic)
J. Vodička - Violino Solo (Supraphon)
J.A. Sehling - Hudba Prahy 18. století / Collegium Marianum (Supraphon)
Kiss - Love Gun/Deluxe (Universal)
Lonewolf - Cult Of Steel (Mystic Production)
Luciano Pavarotti - Classic Duets (DVD) (Universal)
Necrophagia - Whiteworm Cathedral (Mystic Production)
Obituary - Inked In Blood (Mystic Production)
Orange Goblin - Back From The Abyss (Mystic Production)
Paul McCartney - New/Collector'S Edition (Universal)
Revocation - Deathless (Mystic Production)
Riot - Unleash The Fire (Mystic Production)
Různí - Nej Hity Zive (Universal)
Stereo MC's - Collected (Universal)
Transatlantic - Kaliveoscope/Special Box (Universal)
Voices Of Destiny - Crisis Cult (Mystic Production)
While Heaven Wept - Suspended At Aphelion (Mystic Production)
Xerath - III (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
1349 - Massive Cauldron Of Chaos (Mystic Production)
Abba - Abba (Universal)
Abba - Abba: The Studio Albums (Universal)
Abba - Arrival (Universal)
Abba - Ring Ring (Universal)
Abba - Super Trouper (Universal)
Abba - The Album (Universal)
Abba - The Visitors (Universal)
Abba - Voulez-Vous (Universal)
Abba - Waterloo (Universal)
Annie Lennox - Nostalgia (Universal)
At The Gates - At War With Reality (Universal)
Black Veil Brides - Black Veil Brides (Universal)
Crobot - Something Supernatural (Mystic Production)
Iron Maiden - 2 Minutes To Midnight (Warner Music)
Iron Maiden - Aces High (Warner Music)
Iron Maiden - Flight Of Icarus (Warner Music)
Iron Maiden - Infinte Dreams (Live) (Warner Music)
Iron Maiden - Live After Death (Warner Music)
Iron Maiden - Piece Of Mind (Warner Music)
Iron Maiden - Powerslave (Warner Music)
Iron Maiden - Run To The Hills (Live) (Warner Music)
Iron Maiden - Running Free (Live) (Warner Music)
Iron Maiden - The Trooper (Warner Music)
Led Zeppelin - Houses Of The Holy (Remastered Deluxe Edition) (Warner Music)
Led Zeppelin - Houses Of The Holy (Remastered Original) (Warner Music)
Led Zeppelin - Led Zeppelin IV (Remastered Deluxe Edition) (Warner Music)
Led Zeppelin - Led Zeppelin IV (Remastered Original) (Warner Music)
Orange Goblin - Back From The Abyss (Mystic Production)
Revocation - Deathless (Mystic Production)
Riot - Unleash The Fire (Mystic Production)
Různí - Beck Song Reader (Universal)
Sonata Arctica - Ecliptica /Revisited/ (15th Anniversary Edition) (Mystic Production)
Tove Lo - Queen Of The Clouds (Universal)
While Heaven Wept - Suspended At Aphelion (Mystic Production)

Reedice:
Afghan Whigs - Gentlemen (Warner Music)
Afghan Whigs - Gentlemen (Deluxe Edition) (Warner Music)

NÁZORY
  • ??? (K., 26.10.2014 09:08) Reagovat

    Taylor Swift anyone?

    • Re: ??? (Anonym, 26.10.2014 10:10) Reagovat

      To by mě taky zajímalo kde je. Pane redaktore její deska 1989 je nejočekávanější albem tohoto podzimu, možná i roku. Proč jste ji vynechal?

      • Re: ??? (Daniel, 26.10.2014 21:33) Reagovat

        Ale jďete, nejočekávanější deska podzimu??? :D Možná i roku??? :D Taylor nikoho krom mladých slečen nezajímá...

        • Re: ??? (Anonym, 27.10.2014 07:02) Reagovat

          možná to bude nejprodávanější deska tohoto roku, protože tento rok nebyla žádná platinová :) a neposlouchají jí jen mladé slečny, ale spousty starších osob si její muziku taky poslechnou, znám pár takových lidí :)

    • Re: ??? (Tomáš Parkan - autor, 26.10.2014 10:54) Reagovat

      Český Universal ji měl původně plánovanou až na 30. listopadu a v tu chvíli byla v plánu na další týden. Nicméně v aktuálním katalogu, už jí má s datem 27.11., takže už ji dopisuju a doplním do článku.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
Mirai ft. Majk Spirit - čas rány zahojí 3/10
Video: Mirai a Majk Spirit v novince "čas rány zahojí" nemají daleko k hudebnímu odpadu Pět singlů během čtyř měsíců. Takhle se Mirai chystají na vydání nového alba. Zatímco počet zveřejněných písní a doprovodných videoklipů je působivý, hudebně novinky drhnou. A ta úplně nejčerstvější nazvaná "čas rány... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 10:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Koncert Taylor Swift na Disney+ trvá tři a půl hodiny a přináší pětačtyřicet písní (16.03.2024 09:32)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Chinaski se vrátili z nahrávání v Rockfieldu a přidávají druhou O2 arenu, kde oslaví 30 let třiceti největšími hity (01.03.2024 14:22)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Živák "The Eras Tour" Taylor Swift ulovilo Disney+, přinese i pět bonusových písní (13.02.2024 09:15)
- Video: "Jsme nerozdělitelní." Jana Kirschner nás v klipu "Delia nás" zahrnuje pozitivitou (09.02.2024 11:18)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Taylor Swift Kabát Lucie Vondráčková Madonna U2 Dua Lipa Rush Kryštof Bono Mirai Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu