Davidové z Fall Out Boy dávají v klipu k "Centuries" na budku Goliášovi

22.10.2014 13:38 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

O překvapivém novém singlu amerických Fall Out Boy jsme vás už informovali a řekli vám o něm úplně všechno podstatné, takže vás nejprve bez dlouhých řečí odkážeme sem. Před pár dny se ale kapela z Chicaga pochlubila novým vizuálním ztvárněním, a tak může být předchozí video, které mezitím nasbíralo víc jak šest milionů kliků, zapomenuto. V aktuálním a nyní už finálním klipu k "Centuries" s hostujícím Rickem Rossem v závěrečné scéně tak můžeme sledovat stále populárnější kvarteto v převleku za gladiátory, kteří v pevnosti Henry v kanadském Ontariu po vzoru zápasů ze starověkého Říma bojují proti mnohem silnějšímu protivníkovi. Čerství otcové tak díky tomu dále rozvíjí věčný příběh Davida a Goliáše a připomínají, že občas nemusíte mít svaly. Stačí mít pod čepicí a k tomu trochu toho štěstí.

Videoklip k první ukázce z prozatím bezejmenné šesté desky, která už má termín vydání stanoven na začátek roku 2015, samotné písni hodně pomohl, a tak můžeme výsledné hodnocení posunout o kousek výše.

A pokud už se vydání nemůžete dočkat, níže vás čeká ještě audio ukázka druhého singlu, který dostal název "Immortals" a jehož zvuková stopa doprovodí ambiciózně vyhlížející animák "Big Hero 6" do kin. Tak zatím naposlouchávejte, až bude venku i video, řekneme si k němu víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY