You+Me vystoupili s "You And Me" u Ellen komorně a působivě

16.10.2014 11:18 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Pink a Dallas Green (neboli folkoví You+Me) vydali tento týden svou první společnou desku "rose ave.", na kterou už pro vás chystáme recenzi. A protože k týdnu vydání patří i propagace v různých televizních pořadech, namířila si to dvojice k Ellen DeGeneres do její show. A kromě povídání nemohla chybět ani písnička.

Naživo proto odezněla atmosférická skladba "You And Me", která se v září stala první zveřejněnou ochutnávkou a na celé desce patří k tomu nejlepšímu. Žádná výrazná pódiová prezentace se pochopitelně nekonala - naopak zůstala zachována intimita i křehkost songu, kdy by byl slyšet snad i špendlík dopadající na zem. Chlapík jako vystřižený z amerického westernu a nezvykle civilně se projevující (ex)rebelka zpívali, jako by spolu vystupovali už léta - vždyť o tom souznění hlasů by se daly psát romány.

Bylo by určitě zajímavé, kdyby k nám You+Me dorazili s komorním koncertním programem k albové novince. Alespoň by Češi viděli Aleciu Moore zase z jiného úhlu pohledu než jako věčnou divošku, co dělá kotrmelce ve vzduchu.

Mimochodem, pokud chcete ochutnat z interpretačního umu dua ještě trochu více, doporučujeme zavítat na jeho VEVO kanál, kde kromě záznamu dvou skladeb z vystoupení v Santa Monice najdete třeba i zajímavé čtvrthodinové video s komentáři obou aktérů ke všem deseti novým písničkám.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY