Take That jsou sice už jen trio, "These Days" je ale i tak svěží hit

10.10.2014 19:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Že se Robbie Williams nebude podílet na další desce Take That, bylo známé už dlouho, ačkoli vždycky nějaká malá naděje, že se nejslavnější člen formace ve studiu alespoň na chvíli zastaví, byla. Před dvěma týdny ale svůj odchod z byvšího boybandu ohlásil i Jason Orange, takže fandové se mohli začít obávat, jak to s jejich oblíbenou kapelou bude dál.

Take That - III
© facebook interpreta
Jak je ale vidět, účast ani jednoho z nich pro nahrávání nové desky nebyla zásadní, protože zbývající trio ohlásilo, že novinkovou kolekci už má dokonce hotovou. Už mají nové promofotky (nahoře), obal desky (vlevo), vypilovanou kupu nových písniček (dole) i hitový singl (ještě více dole). Na nové desce nazvané "III" se objeví celkem dvanáct skladeb, deluxe verze pak přinese tři další. Produkce se zhostilo hned několik uznávaných osobností, podíleli se na ní Greg Kurstin, John Shanks, Stuart Price či Jeff Lynne. V obchodech trojku budeme moci vyhlížet od 1. prosince.

Pilotním singlem se stala písnička "These Days", která asi znalce jejich poslední tvorby zarazí. Nejedná se totiž o žádnou velkolepou baladu nebo naopak elektronickou dusárnu, jaké předvedli na poslední skvělé desce "Progress". Novinka by se dala označit za klasický pop v rychlém tempu s chytlavým refrénem a více než pozitivní náladou. Jak je vidět, když už Take That došli na konec, rozhodli se vrátit zase na začátek, ale s dvaceti lety zkušeností. A vyšlo jim to na jedničku.

Nová deska "III" přinese tyto písničky: These Days, Let In The Sun, If You Want It, Lovelife, Portrait, Higher Than Higher, I Like It, Give You My Love, Freeze, Into The Wild, Flaws, Get Ready For It. Deluxe verze bude navíc obsahovat i tyto tři skladby: Believe, Amazing, Do It For All For Love.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY