Avizovaný živák Depeche Mode vyjde v polovině listopadu

31.10.2014 11:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud patříte mezi fanoušky Depeche Mode, jistě již měsíce čekáte na slibovaný živák z posledního turné. Do jeho vydání už zbývají pouze dva týdny.

Titul s prostým názvem "Live In Berlin" vyjde 14. listopadu, a to ve třech různých verzích. Kromě té digitální bude k mání i komplet na dvou CD s audiozáznamem celé show a speciální deluxe box obsahující dvě audio CD, dvě DVD a navrch ještě Blu-ray CD. Základem DVD je dvouhodinový koncertní film, o jehož natočení se postaral osvědčený fotograf a režisér Anton Corbijn. Ten jej smíchal ze záznamu dvou loňských koncertů, které britská kapela odehrála v německé metropoli koncem listopadu 2013. Během večera Depeche Mode předvedli přes dvacet songů a kromě osvědčených hitů zazněly i songy ze stále aktuální řadovky "Delta Machine".

Druhé DVD s názvem "Alive In Berlin" bude plné bonusového materiálu. Podle dostupných informací nabídne celkem patnáct rozhovorů s jednotlivými členy kapely, jejími fanoušky, pohled do příprav celého turné i jednotlivých koncertních zastávek a jako speciální bonus i krátký akustický set, který skupina odehrála v nejstarším berlínském nevěstinci Salon Bel Ami.

Pátou položkou setu bude speciální audio Blu-ray CD, na němž bude loňská deska “Delta Machine“ v 5.1 mixu. Celý komplet bude velmi hezky zabalen a doplní jej šestnáctistránkový booklet.

Pro jistotu ještě připomeňme setlist berlínského koncertu. Vypadal takto: Intro, Welcome To My World, Angel, Walking In My Shoes, Precious, Black Celebration, Should Be Higher, Policy Of Truth, The Child Inside, But Not Tonight, Heaven, Soothe My Soul, A Pain That I’m Used To, A Question Of Time, Enjoy The Silence, Personal Jesus, Shake The Disease, Halo, Just Can’t Get Enough, I Feel You, Never Let Me Down Again, Goodbye.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY