shop.musicserver.cz
Nové desky pro 42. týden

Nové desky pro 42. týden

Vydáno: 12.10.2014 09:55 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Z hudebních novinek budou mít radost hlavně fanoušci domácí scény. Desky totiž vydávají Bratři Ebenové, Wabi a Ďáblovo stádo, Ondřej Ruml, Sarah & The Adams nebo František Segrado s podporou Michala Horáčka. Ze zahraničí jim budou konkurovat Jessie Ware, Lamb, Ian Anderson, Lamb Of God, Jessie J a fyzicky konečně vyjdou U2.

Pokud se v pondělí 13. října vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Wabi & Ďáblovo stádo - Příběhy písní (Supraphon)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: trampský folk

Wabi a Ďablovo stádo - Příběhy písní
Po dvou letech se vrací projekt Wabi a Ďáblovo stádo. Za první album si Stádo odneslo zlatou desku a nyní na ni navazují novinkou "Příběhy písní". Rozhodli se oprášit evergreeny, jejichž vznik se mnohdy datuje do předminulého století. K výběru písniček přispělo vyprávění o jejich historii sepsané Michalem Bystrovem do knih a ve zhuštěné podobě obsažené v bookletu. Wabi Daněk tentokrát zpívá o vraždě ze žárlivosti, ztracené lásce, touze po penězích, cti, přátelství i nenávisti. Pro nahrávání pak zvolili producenti David Landštof a Josef Štěpánek autentickou atmosféru staré posázavské hospody. K Ďáblovu stádu se opět připojila písničkářka Radůza, zatímco nováčkem je Jaromír Nohavica. Zlidovělé písně ovšem nemají čistě trampský háv, jsou protknutého rock'n'rollem, country i bluesem. Texty pochází z pera Františka Vrby, Josefa Škvoreckého s Lubomírem Dorůžkou, Ivo Fischera a jeden dodal i sám Wabi Daněk. Upoutávkové video a ukázky všech písniček můžete poslouchat na stránkách vydavatelství Supraphon.


Ondřej Ruml - Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha (Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: jazz

Ondřej Ruml - Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha
Ačkoli své první a zároveň do těchto dnů poslední album vydal Ondřej Ruml už před čtyřmi roky, nelze říct, že by o něm nebylo slyšet. Především díky spolupráci s Michalem Horáčkem na jeho projektech "Kudykam" a "Český kalendář" se dostal po účasti v X Factoru zpět do podvědomí. Nyní se ale opět hlásí se svým vlastním albem, jehož název "Ondřej Ruml zpívá Ježka, Voskovce a Wericha" odhaluje vlastně vše podstatné. My k tomu doplníme pouze podrobnosti. Písně Osvobozeného divadla nahrál s kapelou, jejímiž členy jsou pianista Matej Benko, bubeník Pavel Zbořil, kontrabasista Rasťo Uhrík, trumpetista Miroslav Hloucal a saxofonista Radek Zapadlo. Společně dali dvanácti písničkám současnou jazzovou podobu a ve studiu je doprovodili ještě tři hosti: "Tři strážníky" si s Ondřejem zahráli Jiří Macháček a Ondřej Brzobohatý a ve "Stonožce", která má již svůj videoklip, svůj hlas připojil i Zdeněk Svěrák.


U2 - Songs Of Innocence (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

U2 - Songs Of Innocence (CD)
Možná se divíte, že píšeme tento týden o nové desce irských U2, když jejich "Songs Of Innocence" vyšla už více než před měsícem a na musicerveru na ní vyšla i velmi obsáhlá recenze. Jenže do této doby bylo album k sehnání pouze pro uživatele služby iTunes a Beats Music. Nyní si nástupce pět let staré "No Line On The Horizon" budou moci vychutnat i ti ostatní. Deska vychází fyzicky a to hned v několika podobách. Základní verze na CD nabídne jedenáct písniček, zatímco ta na vinylu dvanáct. Pro fanoušky je pak dále připravena i deluxe edice bohatší o druhé CD s deseti dalšími položkami. Připomeňme jen, že na jejím vzniku se kromě kapely samotné podíleli i producenti Danger Mouse, Paul Epworth, Flood a Ryan Tedder.


Adam Cohen - We Go Home (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock

Adam Cohen - We Go Home
Adam Cohen, syn slavného Leonarda Cohena, připravil pro své příznivce novou a v pořadí již pátou desku. Nahrávka s titulem "We Go Home" vznikala takřka v idylickém prostředí - v místech, teré sám Adam nazývá svým domovem. Rozhodl se pro malebný řecký ostrov Hydra, kde trávil v dětství spoustu času: "Přípravy alba v příjemném prostředí, mezi nástroji na výrobu lodí a spolu s ostatními muzikanty, kteří se stali mou rodinou, nám daly takové možnosti, jaké by nám drahé studio, nejlepší vybavení nebo nejznámnější muzikanti nemohli nikdy nabídnout," dodává autor. Další přípravy pak probíhaly v Montrealu v domě, kde se Adam narodil. Na závěr říká: "Cílil jsem na svůj domov, protože je to má můza." Jestli se dílo hudebníkovi skutečně podařilo, posuďte sami poslechem nových písní na telegraph.co.uk.


Jessie Ware - Tough Love (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / soul

Jessie Ware - Tough Love
Jessie Ware si svým dva roky starým debutem "Devotion" udělala výborné jméno na britské hudební scéně, o čemž napovídají nominace na prestižní Mercury Prize, MOBO Awards a Brit Awards. Ačkoli žádnou z nich se jí nepodařilo proměnit, je její druhé album očekáváno s velkým napětím. Následovník prvotiny dostal název "Tough Love" a mladá Londýňanka se při jeho vzniku rozhodla pro obměnu svého produkčního týmu. Davea Okumu tak vystřídalo duo BenZel a americký producent Emile Haynie, který má na svědomí například i Eminemovo "Recovery". Ačkoli je sama zpěvačka i autorka všech písní, s jednou jí pomohli například i Ed Sheeran a Miguel. Celkem společnými silami připravili jedenáct písniček v případě standardní verze a o čtyři více v případě deluxe edice. První dva singly - titulní "Tough Love" a "Say You Love Me" - už Jessie Ware umístila na svůj YouTube.com kanál a zbytek je slyšení v ukázkách na Supraphonline.cz.


Ian Anderson - Homo Erraticus (Tour Edition) (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: prog rock

Ian Anderson - Homo Erraticus (Tour Edition)
Iab Anderson patří bezesporu k těm nejlepším frontmanům současné rockové scény. Že na podiu dokáže se svou příčnou flétnou a nenapodobytelným patosem úžasné věci, dokazuje i nyní nová tour edice jeho studiovky "Homo Erraticus". Set dostupný na CD a DVD obsahuje klip ke každé pisni z uvedené desky. Materiál byl pořízen na turné po Severní Americe. Na DVD najdete navíc živou prezentaci slavného kousku "Enter The Uninvited". Dosavadní recenze renomovaných médií nešetří chválou. Music Street Journal dokonce mluví o desce jako o Andersonově "nejsilnější nahrávce vůbec". Sami se přesvědčte zhlédnutím oficiálního traileru na youtube.com.


Bratři Ebenové - Čas holin
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk / rock / jazz

Bratři Ebenové - Čas holin
Doba podzimních plískanic se už přiblížila a Marek, David a Kryštof Ebenovi, jinak tedy Bratři Ebenové, se rozhodli vydat desku s příhodným názvem "Čas holin". Ačkoli jejich debut "Malé písně do tmy" oslavil letos třicet let od svého vzniku, je novinka teprve jejich pátým albem, které navazuje na šest let staré "Chlebíčky". Nahrávalo se ve studiu SONO striktně analogově a stejně tak proběhl i mix, který měl na starosti britský zvukař Phill Brown, jehož umění v minulosti využili i Led Zeppelin, David Bowie, Cat Stevens, Jimi Hendrix, Pink Floyd nebo Dido a celá řada dalších. Na začátku září se hotové mixy přesunuly do Londýna, kde byly zmasterované zvukařem Andy "Hippy" Balwinem ve studiu Metropolis. Nikoho tedy nepřekvapí, když za měsíc k pondělnímu CD vyjde i verze na vinylu. První ukázky z "Času holin" nabídl portál iDnes.cz.


Lamb Of God - As The Palaces Burn (DVD) (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: groove metal

Lamb Of God - As The Palaces Burn (DVD)
Americká metalová formace Lamb Of God uvádí na pulty obchodů svůj koncertní dokumentární snímek "As The Palaces Burn". Kromě hudby se můžete těšit také na příběh o kapele, jejíž vorba dokáže mezi fanoušky vytvořit nepopsatelné pouto. Během natáčení v roce 2012 nabral příběh ale nový, dramatický směr. Frontman Randy Blythe byl totiž zadržen po incidentu, který se stal na jednom z koncertů odehraném právě u nás. Na show totiž zemřel jeden z fanoušků a zpěvák byl z jeho smrti obviněn. Celý příběh na vás čeká na DVD a pokud jste netrpělivý, podívejte se alespoň na oficiální trailer na youtube.com.


Jessie J - Sweet Talker (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: r'n'b / pop / dance pop

Jessie J - Sweet Talker
Fanoušci Jessie J ještě nestačili do sytosti strávit její loňské album "Alive" a autorka hitů "Price Tag", "Nobody’s Perfect", "Domino" nebo "Wild" jim už servíruje svoji třetí desku "Sweet Talker". Na ní pracovala se současnou popovou producentskou špičkou, do níž lidi jako Max Martin, The-Dream, Savan Kotecha, Diplo, Pharrell, Steve Mac, nebo Tricky Stewart jistě patří. V celkem dvanácti písničkách, mezi jejichž autory najdete i překvapivá jména jako John Newman nebo George Clinton, uslyšíte i několik hostů. Většina už slyšela první singl "Bang Bang", v němž si zazpívaly ještě Ariana Grande a Nicki Minaj, a na něj hned navázal druhý "Burnin' Up", s rapperem 2 Chainzem. Vedle nich pak uslyšíte i americké trio De La Soul nebo americkou houslistku Lindsey Stirling. Album vychází i v deluxe verzi se třemi písničkami navíc. Ukázky všech nabízí Supraphonline.cz.


Ozzy Osbourne - Memoirs Of A Madman (Sony Music)
web / facebook.com / psali jsme
heavy metal

Ozzy Osbourne - Memoirs Of A Madman
Pokud byste chtěli vzdát hold ikoně metalové hudby Ozzymu Osbourneovi, neměla by vám tento týden uniknout jeho nová kolekce "Memoirs Of A Madman". Kolekce, která představuje průřez celou zpěvákovou kariérou, je k dostání hned v několika verzích - na CD, DVD, vinylu a také v limitované edici. Pokud se rozhodně pro CD mutaci, můžete se těšit na sedmnáct kousků. Edice obohacená o DVD přinese ještě navíc hudební videoklipy a samozřejmě i doposud nevydaný materiál - záznamy z koncertů nebo rozhovory. Ukázku si můžete prohlédnout na youtube.com.


Michal Horáček & František Segrado - Segrado
web / facebook.com / psali jsme
žánr: šanson / folk

Michal Horáček & František Segrado - Segrado
Po spolupráci na albech "Strážce plamene", lyrikálu "Kudykam" a fresce "Český kalendář" se textař a producent Michal Horáček rozhodl ještě více prohloubit spolupráci s Františkem Segrado a v šedesáti letech s ním připravil jeho debutové album s jednoduchý názvem "Segrado". Tématem je tentokrát životní zkušenost. Vypráví o tom, co ti později narození dosud neměli příležitost prožít; a to se smutkem i humorem, které jsou vlastní každému velkému vypravěči. "Teprve za soumraku", říká, "je člověk schopen rozeznat na nebi hvězdy. Byly tam i dříve, ale plné světlo dne, které jinak věci vyjevuje, právě ty hvězdy skrývá. Není v tom nutně nějaká moudrost, je to jen schopnost uvidět to, co předtím člověku uniká. Ale i ta, myslím, má svou cenu." Album Segrado je vybavené bookletem se všemi texty a také s mnoha fotografiemi, které zachycují jeho vznik. První ochutnávkou je píseň "Výtah", kterou jsme vám již představili, a pokud se vám zalíbí, vyhledejte striktně limitovanou a ručně podepsanou edici s bonusovým materiálem uvnitř.


Tip týdne

Sarah & The Adams - Thank You
web / facebook.com / psali jsme
žánr: folk / folk jazz

Sarah & The Adams - Thank You
Klavíristka a zpěvačka Šárka Adámková vydala v roce 2011 se svojí skupinou Sarah & The Adams své první album "My Place", na kterém se inspirovala Norah Jones. Letos na svoji prvotinu navazuje druhým počinem "Thank You", jehož vznik ovlivnilo do velké míry ukulele. Na tomto nástroji totiž složila část písniček a uslyšíte ho pochopitelně i na desce. Šárku Adámkovou ve studiu Sono doplnili i členové její kapely, mezi nimiž můžete najít baskytaristu Jana Lstibůrka, kytaristy Michala Gregora a Josefa Štěpánka nebo zpěvačku Petru Páchovou Lstibůrkovou. Dalšími hosty pak byli cellistka Petra Malíšková, Luboš Malina na dobro a uslyšíte i vokál Milana Cimfeho. Novinka se žánrově pohybuje na pomezí popu, folku a country a vyjma dvou českých písní je v angličtině. Celkem jich na desce najdete jedenáct a část z nich uslyšíte v teaseru na YouTube.com.


The Probe - Bel Mondo (EP) (vlastní náklad)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: indie pop

The Probe - Bel Mondo
Indiepopová formace The Probe je známá především fanouškům pražské klubové scény. Nyní na svou atmosférickou tvorbu ale chtějí přilákat i širší publikum a na pulty obchodů posílají EP "Bel Mondo". Debut formace produkoval Ecson Waldes, jenž přidal do tvorby The Probe i elektronickou rytmiku, snové syntetizéry a významně upravil aranže písní. Že si kapela mohla dovolit tak fundovaný dohled ve studiu, je v podstatě zásluhou fanoušků. Skupina totiž od nich v léta ně Startovači získala přes čtyřicet tisíc korun. Pokud byste si písně chtěli poslechnout i naživo, navštivte 14. října pražský klub Rock Café. Hudební ukázky si můžete poslechnout na YouTube.com kanálu kapely.


Cecilia Bartoli - St Petersburg (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: vážná hudba / opera

Cecilia Bartoli - St Petersburg
Jedna z největších operních star, mezzosopranistka Cecilia Bartoli se coby specialistka na barokní hudbu úplně poprvé zaměřila na hudbu carského Ruska. Své nové album podle toho nazvala "St Petersburg" a zařadila na něj celkem jedenáct skladeb italských a německých autorů, kteří pracovali pro carský dvůr. Uslyšíte tak kompozice skladatelů Francesco Araia, Domenica Cimarosa, Domenica Dall'Oglio, Vincenza Manfredini a Hermanna Raupacha. Při jejich nahrávání jí partnery byli specialisti na barokní hudbu Diego Fasolis a orchestr I Barocchisti. První ukázky uslyšíte na webu italské divy.


Ondřej Havelka - Kríze sem, kríze tam (Warner Music)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: swing / electroswing

Ondřej Havelka - Kríze sem, kríze tam
Ač se to možná někomu nebude zdát, český swingový zpěvák a herec Ondřej Havelka v pátek oslavil své šedesáté narozeniny. K tomuto kulatému výročí sobě i svým příznivcům připravil nové album "Kríze sem, kríze tam". Je ovšem poněkud netradiční a částečně vybočuje z řady jeho nahrávek s jeho Melody Makers. Jeho podtitul "Stručný úlet od swingu k elektroswingu a zpět" naznačuje, čím je neobvyklé. Mezi celkem devíti skladbami, které jsou všechny zbrusu nové, najdete hned tři elektroswingové. Jejich hudební podobu jim pomohli vtisknout Miroslav Lacko a Jan Čechtický z Ohm Square. Touto úpravou prošel například jeden z hitů "Vendelíne, co děláš?", nebo titulní píseň, kterou ale nazpívala dcera Ondřeje Havelky, Rosálie. Ukázky právě těchto skladeb jsou k dispozici na soundcloud.com vydavatelství Warner Music.


V krátkosti - Výběry

  • Výběry tento týden vede Těžkej Pokondr, který vydává kompilaci "Best Of II.". Na ni sebrala celkem devatenáct svých hitů a k nim pánové Pokorný a Vondráček přidali jednu novinku - předělávku hitu Bee Gees "Night Fever" jako "Kníra mám!".
  • Ačkoli Spandau Ballet už chystají své nové album, ale ještě předtím budou rekapitulovat. Jejich bestofka nese název "The Story" a skupina na ni zařadila celkem osmnáct svých hitů.
  • Britsko-americká kapela Foreigner sice nerekapituluje ale, za to si můžete v jednom boxu koupit jejich alba z let 1977 až 1991, tedy z doby, kdy svá alba vydávali pro label Atlantic. Celkem tak najdete v "The Complete Atlantic Studio Albums 1977-1991" sedm alb včetně nejslavnějších "4" a "Agent Provocateur".


Dále vychází:

Capella Mariana - Praga Magna (Supraphon)
Enuff Z Nuff - Covered In Gold (Bertus)
Exodus - Blood In Blood Out (Mystic Production)
Faithsedge - The Answer Of Insanity (Mystic Production)
Jeff Labar - One For The Road (Cinderella) (Bertus)
Lunatic Soul - Walking On A Flashlight Beam (Mystic Production)
Lyriel - Skin And Bones (Mystic Production)
Paul McCartney - New (Collector's Edition) (Universal)
Phil Rudd - Head Job (Ac/Dc) (Bertus)
Spike - 100% Pure Frankie Miller (Bertus)

Vychází na vinylu:
In Flames - The Jester Race (Universal)
In Flames - Whoracle (Universal)
Jessie Ware - Tough Love (Universal)
Ozzy Osbourne - Memoirs Of A Madman (Sony Music)
Ozzy Osbourne - Memoirs Of A Madman (LP Picture Disc) (Sony Music)
U2 - Songs Of Innocence (Universal)

Reedice:
Avenged Sevenfold - Waking The Fallen (Resurrected) (Mystic Production)
Barbra Streisand - The Classic Christmas Album (Remastered) (Sony Music)
Rudolf Čechura - Maxipes Fík (komplet) (Supraphon)
In Flames - Lunar Strain (Universal)
In Flames - Subterranean (Universal)
In Flames - The Jester Race (Universal)
In Flames - Whoracle (Universal)
Plácido Domingo - Christmas With Plácido Domingo (Remastered) (Sony Music)
Siouxsie & The Banshees - Peepshow (Universal)
Siouxsie & The Banshees - Superstition (Universal)
Siouxsie & The Banshees - The Rapture (Universal)
Siouxsie & The Banshees - Through The Looking Glass (Universal)

NÁZORY
  • Ella (milo, 12.10.2014 10:33) Reagovat

    Ehm, ehm, nějak jste zapomněli na debut Elly Henderson, vím, že jste ho již jednou v přehledu měli, ale tenkrát bylo vydání posunuto na 13. 10.

    • Re: Ella (Tomáš Parkan - autor, 12.10.2014 10:38) Reagovat

      No, osobně mi přišlo divný dávat do článku stejný příspěvek podruhé. Koho zaujala už před tím, ten si na ní jistě těch pár dní počkal...

  • Diana Krall? (Filip69, 12.10.2014 14:40) Reagovat

    Podle některých zpráv je vydání alba Diany Krall posunuto kvůli nemoci hudebnice až na rok 2015. Víte o tom něco? Je to oficiální?

    • Re: Diana Krall? (Tomáš Parkan - autor, 12.10.2014 15:08) Reagovat

      Tak to vypadá, že jste slyšel velmi dobře. Líp než já. Když jsem koukal na web, tak jsem zachytil, že se odsouvá turné, ale vzhledem k tomu, že Bontonland ji má stále v nabídce se zítřejším datumem vydání, nenapadlo mě prověřit i desku.
      Nicméně vzhledem k tomu, že Amazon ji má už posunutou, pak to vypadá, že vyjde až v v únoru. Z článku jsem ji tedy odstranil.

  • a este ste zabudli na... (Frankie, 12.10.2014 21:27) Reagovat

    ..ze 14.10. vychadza projekt P!nk a Dallasa Greena = You+Me

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
Dave Matthews Band, O2 universum, Praha, 16.4.2024
Naživo: V hlavní roli hudba. Dave Matthews Band přivezl do pražského O2 universa neokázale strhující koncert Dave Matthews Band v Česku zahrál poprvé až před pěti lety. Na kapelu s více než třiceti lety na hrbu je to docela pozdě. Návrat poté zhatila pandemie. Nakonec se dobrá věc podařila a Prahu letos americká parta nevynechala.... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 20:21 v sekci Naživo
Livin Free - Lost in the City 8/10
Video: Livin Free představují klip "Lost in the City", nová deska vyjde koncem dubna Klávesista a zpěvák Honza Holeček (mj. Flamengo Reunion Session či Energit) a jeho kapela Livin Free už brzy zveřejní druhé společné album. Deska nazvaná "From Cradle to Coffin" vyjde u labelu Supraphon na CD, LP i digitálně už... čtěte zde
Vydáno: 17.04.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Video: Ozzy Osbourne je stále v plné síle. Na desku kytaristy The Cult Billyho Morrisona nazpíval výborný song "Crack Cocaine" (23.03.2024 18:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 19.04.
Queenie (O2 universum, Praha)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Themroc Adele AC/DC Queen Sia U2 Taylor Swift Bono Rush Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu