vzkazuje Voxel klipem "V naší ulici" - musicserver.cz">

"Už žádné nálepky," vzkazuje Voxel klipem "V naší ulici"

08.10.2014 10:11 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

První samostatné turné písničkáře Voxela je v plném proudu, což je skvělá příležitost k vydání nového klipu. Dočkala se ho skladba "V naší ulici", která ilustruje zpěvákův vývoj od chytlavého elektropopu k veselému brnkání na kytaru a pozitivně laděným textům.

"Neberme si věci osobně. Ostatní nám dávají stále nějaké nálepky/labely a hodnotí. My děláme to samé. Jen my to můžeme změnit. Nesoudit, ŽÍT a být šťastní. Přesně o tom je tenhle videoklip," uvádí Václav Lebeda k hravé novince, která se v roli bonusu ukrývá na jeho květnové debutové desce "All Boom!". V songu otextovaném jeho blízkým spolupracovníkem Pokáčem zpívá o nepochopení a zařazování do škatulek, přesto skladba vlastně působí vesele a její rozverná nálada v sobě skrývá nemalý hitový potenciál.

Mile jednoduché video pak vlastně výše popsané přenáší do vizuální podoby: Voxel v klipu natočeném na dva záběry skutečně kráčí zvesela, usmívá se na všechny (i na svět se mračící) a od kolemjdoucích dostává jednu nálepku za druhou. A snad ani při sledování nelze nepokyvovat hlavou, jak mu tahle poloha kluka s kytarou skvěle sedí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY