Calvin Harris si na nové album pozval Hurts, Gwen Stefani i R3hab

07.10.2014 12:08 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Skotský DJ a producent Adam Richard Wiles aka Calvin Harris již několik týdnu napíná své fanoušky v souvislosti s jeho novou studiovou deskou. Nyní konečně prozradil všechny informace a zveřejnil i datum vydání.

Harrisova čtvrtá autorská kolekce bude pojmenována "Motion" a vyjde poslední říjnový den. Třicetiletý Skot na ni zařadil celkem patnáct položek a samozřejmě v tracklistu nebudou chybět ani téměř všechny vydané singly za poslední rok, jmenovitě jde o skladby "Under Control", "Summer" nebo aktuální hit "Blame".

Rodák ze skotského města Dumfries, který je aktuálně i nejlépe vydělávajícím DJem světa, již v minulosti dokázal, že na své album dokáže nahnat téměř každého, koho si zamane. Podobně tomu bude i v případě "Motion". Do jeho studia během natáčení zavítali Hurts, Big Sean, Ellie Goulding, Haim nebo Gwen Stefani. Nahrávka slibuje i několik čistě klubových EDM tracků, mezi hosty totiž jsou i R3hab, Firebeatz nebo Ummet Ozcan.

Kompletní tracklist bude vypadat takto: Faith, Under Control (with Alesso featuring Hurts), Blame (featuring John Newman), Love Now (featuring All About She), Slow Acid, Outside (featuring Ellie Goulding), It Was You (with Firebeatz), Summer, Overdrive (with Ummet Ozcan), Ecstasy (featuring Hurts), Pray To God (featuring Haim), Open Wide (featuring Big Sean), Together (featuring Gwen Stefani), Burnin' (with R3hab), Dollar Signs (featuring Tinashe).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY