Kylie hodila zdarma na internet čtyři nové písně

25.09.2014 10:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kylie Minogue včera (24. září) v Liverpoolu odstartovala své velké Kiss Me Once Tour, během kterého se 21. října zastaví opět i v Praze. U této příležitosti naprosto nečekaně zavěsila na internet čtyři nové písně.

Jmenovitě jde o skladby "Glow", "Wait", "Break This Heartbreak" a "Chasing Ghosts", které vznikly společnou silou australské divy a mexického producenta Fernanda Garibaye, který v minulosti spolupracoval na deskách Lady Gaga, U2 nebo Britney Spears. Zatímco první tři písně fanoušci uslyší v průběhu osmiminutového filmu "Sleepwalker", který je součástí warm-up programu zastávek turné, ta poslední by měla zaznít i během samotné show.

Ta podle dostupných informací nabídne šest písní z aktuální desky "Kiss Me Once" a osmnáct známých písní, mezi kterými bude i několik medley a cover jednoho z velkých hitů kapely INXS. Na své si přijdou i fanoušci jejích hudebních začátků, Kylie tentokrát neopomene několik hitů z produkce australského tria Stock, Aitken & Waterman, v jejichž stájích v roce 1988 začínala.

Zmiňované čtyři nové písně si můžete poslechnout a zároveň stáhnout na odkazech pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY