Manželství Avril Lavigne a Chada Kroegera spěje zhruba po roce ke konci

21.09.2014 10:51 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Vztahové problémy se týkají nejen obyčejných lidí, mají je i slavné osobnosti. Ty z hudební oblasti nejsou výjimkou Zhruba před čtrnácti měsíci se s velikou pompou brali frontman kapely Nickelback, Chad Kroeger, a Avril Lavigne. Nyní by možná tento krok vzali nejraději zpět.

Ani jeden z páru možnost rozvodu zatím nijak nekomentoval, dle respektovaného magazínu US Weekly je však prakticky jasno. K rozvodu se schyluje už delší dobu. Důvodem je stále větší množství rozdílných názorů a také nepříliš velká komerční úspěšnost posledního alba Avril. Kanadská zpěvačka navíc prý hodně touží po dítěti. Nickelback má však nachystanou k vydání novou desku a mamutí světové turné, takže dítě by do tohoto plánu asi moc nezapadalo.

Lavigne s nepovedeným manželstvím již zkušenost má. V roce 2006 si vzala Derycka Whibleyho z kapely Sum 41 a v pomyslném chomoutu vydrželi čtyři roky. Z porozvodových depresí se pak vyzpívala na albu "Goodbye Lullaby". V únoru 2012 začala pracovat na zatím poslední eponymní desce a právě při práci na ní se seznámila s Chadem Kroegerem. Začali spolu chodit a po ročním vztahu ji zpěvák požádal o ruku. Konec této části života obou však je, zdá se, v dohlednu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY